ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND fleš proizvoda i dodatne opreme za mobilne uređaje, predstavio je UV240 USB fleš disk i proširio svoju bogatu ponudu prenosivih uređaja za skladištenje podataka. UV240 podržava USB 2.0 i dostupan je u kapacitetima do 64 GB. Poseduje praktičan dizajn i umesto klasičnog poklopca ima kapicu koja se može lako i brzo okretati. ADATA ostaje posvećena svojoj vodećoj ulozi u svetu, kada su USB fleš diskovi u pitanju, i nastaviće da predstavlja nove modele u skladu sa potrebama tržišta.

Povezana vest:  Internet prevare vam mogu uništiti putovanje! Kaspersky otkriva kako da se zaštitite i uživate u letovanju!

Praktičan dizajn sa okretnom kapicom umesto poklopca, za nesmetanu mobilnost

Dizajneri kompanije ADATA već dugo preferiraju USB fleš diskove bez poklopca, jer takav dizajn nosi manje brige i manje delova koji se mogu izgubiti. UV240 ima praktičan dizajn sa kapicom koja se rotira, što ne samo da sprečava njen gubitak, nego i omogućava lako otvaranje pokretom palca. Ovaj intuitivni dizajn čini UV240 veoma jednostavnim za korišćenje u pokretu.

Povezana vest:  Samsung povećao plan proizvodnje novih "galaksija"

 Veliki izbor živih boja

UV240 dolazi u kapacitetima od 8 GB do 64 GB* (*crna verzija), a dostupan je u belo-plavoj, crnoj i crvenoj boji. Uz toliko ponuđenih boja korisnici mogu lako odabrati kombinaciju koja im se dopada.

 Sigurno nošenje zahvaljujući kukici za vezivanje

Kao i većina drugih ADATA USB fleš diskova, UV240 ima posebnu kukicu za vezivanje na traku, vezicu, ključeve ili neki drugi privezak. Time se dodatno povećava njegova prenosivost i smanjuje mogućnost gubljenja diska i dragocenih podataka. Pored toga, kupci UV240 fleš diska mogu preuzeti besplatne programe “UFDtoGO” i “OStoGO”, koji predstavljaju dodatnu vrednost, kako bi uživali u istinskoj mobilnosti, ali i izbegli ostavljanje tragova prilikom rada na daljinu, van kancelarije.

Povezana vest:  Huawei predstavlja magični zvuk polarne svetlosti, prvi put zahvaljujući veštačkoj inteligenciji