htc-desireHTC modeli telefona na šest mesečnih rata u Telenoru

 

Svim Telenorovim korisnicima omogućena je kupovina pametnih telefona HTC Desire i HTC Wildfire na šest mesečnih rata uz ugovornu obavezu na 24 meseca.

Telefoni sa Android operativnim sistemom i ekranom osetljivim na dodir preporučuju se uz „Prenesi plus“ pakete. To su paketi posebno namenjeni pametnim telefonima sa kojima neiskorišćeni minuti, SMS poruke i Internet saobraćaj iz prethodnog meseca mogu da se prenesu u naredna tri.  Zahtevni Internet korisnici mogu da odaberu između „Prenesi plus 500 megabajta“, „Prenesi plus 1GB“ i „Prenesi plus 2GB“.

Povezana vest:  Kidster aplikacija dostupna za vaše iOS i android uređaje

Uz pametne telefone na rate u ponudi su i paketi „Prenesi“ i „Kombinuj“.

HTC Desire namenjen je zahtevnim korisnicima, koji žele da koriste Internet na mobilnom telefonu bez zastoja. Uz aplikacije MS Office i Adobe Reader sa ovim modelom moguće je stvarati dokumenta u pokretu.

HTC Wildfire je sličnih mogućnosti, namenjen ambicioznim korisnicima koji imaju sa ograničen budžet. Kao i HTC Desire, ovaj model omogućava konstantno korišćenje blogova, naloga na Fejsbuku i Tviteru. Prilikom  identifikacije poziva, korisniku se pojavljuje i trenutni Fejsbuk status osobe koja poziva. Svi ljubitelji fotografije mogu radove da postave direktno na svoj Flickr profil i da gledaju spotove na Youtube.

Povezana vest:  Samsung dobio priznanje Asocijacije  potrošačke tehnologije za inoviranje budućnosti

Ova dva modela su deo Telenorove ponude telefona koji se mogu kupiti na rate. Korisnik treba da ima samo ličnu kartu prilikom posete Telenorovoj prodavnici da bi ostvario tu mogućnost.