Nedavno predstavljena 2018 Y serija je savršeni izbor za potrebe i očekivanja preduzetnika koji bi svoje zaposlene hteli da opreme efikasnim i pristupačnim uređajem kao odgovorom na zahteve mobilnog stila rada.

Huawei Y 2018 serija telefona nudi sve što može da pomogne korisniku da odgovori na svakodnevne profesionalne izazove. Ugodan rad na telefonu je omogućen pomoću širokih displeja, veličine i do 5,99 inča na modelu Y7 Prime. To će zaista značiti svima koji koriste pametni telefon da pregledaju i izmene dokumenta, unesu planove u kalendar, ili koriste navigaciju i druge speciljalne aplikacije. Na veliki displej telefona iz Y serije bez problema mogu da stanu dve aplikacije u isto vreme, čime se omogućava korišćenje opcije podeljenog ekrana zarad lakšeg rada i povećanja produktivnosti.

Povezana vest:  Novi Kaspersky Safe Kids: Fleksibilnost za decu, saveti za roditelje

Poverljivi podaci pod specijalnom zaštitiom

 Da bi se izašlo u susret trenutnim izazovima i potrebama tržišta, Y serija je dizajnirana kao bezbedno mesto za čuvanje svih informacija, uključujući poverljive dokumente ili lične podatke koje koristi kompanija.

Pristup telefonu je biometrijski zaštićen čitačem otiska prsta ili opcijom za skeniranje crta lica, što znači da niko neće moći da vidi sadržaj na uređaju bez odobrenja. Dodatni nivo sigurnosti predstavlja mogućnost da se pojedinačne aplikacije zaštite lozinkom ili otiskom prsta, čime se garantuje da samo osoba sa odobrenjem može da pristupi npr. listi kontakata ili aplikaciji sa podacima o prodaji. Pored toga, specijalna memorija pod enkripcijskom zaštitom predstavlja virtuelni sef koji se ne može otvoriti bez šifre ili biometrijske identifikacije, i savršen je izbor za bezbedno čuvanje važne dokumentacije.

Povezana vest:  IDOL4 telefoni od sada dostupni u Srbiji

Pouzdani poslovni partner

 Veoma bitna poslovna odlika koja izdvaja 2018 Huawei Y seriju telefona je njihovo dugo trajanje baterije. Zahvaljujući baterijama velikog kapaciteta i sofisticiranom sitemu za uštedu energije, vlasnik kompanije ne mora da brine da će njegovi zaposleni morati da traže mesto gde će da napune bateriju telefona umesto da se fokusiraju na svoje zadatke.

Najnovija verzija operativnog sistema Android 8.0 obezbeđuje veliku brzinu rada, najnovije opcije i – uz konstatna ažuriranja – visok nivo bezbednosti. Huawei softver nadopunjuje ovaj sistem kroz veliki broj unapređenih opcija koje olakšavaju korišćenje telefona i povećavaju njegovu funkcionalnost. Primer toga je mogućnost lakog čuvanja i ponovnog vraćanja podataka, što može uštedeti dosta vremena prilikom zamene ili servisiranja telefona.

Povezana vest:  Sneg, led i velika hladnoća - rizik za Vaš uređaj?

 Optimizacija troškova

Opcija za korišćenje dve SIM kartice obezbeđuje fleksibilnost, kontrolu troškova i mogućnost lakog razdvajanja korisnikovog privatnog i poslovnog života. Opremanjem zaposlenih telefonima iz 2018 Y serije, dobija se mogućnost korišćenja SIM kartice sa pretplatom za obavljanje poziva, uz dodatnu pripejd karticu u slučaju potrebe, ili korišćenje lokalnih SIM kartica tokom poslovnih putovanja u inostranstvo bez potrebe da se isključi domaći broj.

Telefoni iz Huawei Y serije su optimalni izbor za preduzetnika zbog savršenog balansa funkcionalnosti, praktičnosti, bezbednosti i cene, čime se povećava produktivnost zaposlenih i postiže poslovna prednost u odnosu na konkurenciju.