Kompanija Kasperski Lab objavila je da se Zorana Jurić pridružila kompaniji kao senior marketing menadžer za teritoriju Istočne Evrope. Ona je preuzela svoju novu poziciju početkom prethodne nedelje. Sa više od 10 godina iskustva rada u IT industriji, Zorana će biti odgovorna za kreiranje i realizaciju sveobuhvatnih marketinških aktivnosti na tržištima u Istočnoj Evropi.

U svojoj ulozi, Zorana Jurić će biti odgovorna za dugoročnu marketinšku strategiju i njeno izvršenje. Ona će blisko sarađivati sa Zoranom Puškovićem, generalnim direktorom za istočnu Evropu, kao i lokalnim prodajnim timovima i agencijama u svrhu strateškog promovisanja vizije kompanije i najsavremenijih proizvoda i proizvoda široke potrošnje kompanije Kaspersky Lab. Pored odgovornosti vezanih za marketing miks, njena zaduženja su i nadzor upravljanja odnosa sa klijentima i partnerima, prisustva kompanije na događajima, a iskazala je i nameru intenziviranja saradnje sa PR timom.

Povezana vest:  Prenos fiksnog broja u SBB mrežu - jednostavno i besplatno

„Učvršćivanje odnosa kompanije Kaspersky Lab sa lokalnim ICT proizvođačima i mrežom kanalne prodaje je moj najvažniji prioritet, kao i edukovanje korisnika u Istočnoj Evropi o odgovornom ponašanju u sajber-svetu i obezbeđivanje najboljih sajber-bezbednosnih rešenja za njih. Radujem se osmišljavanju kreativnih i multimedijalnih kampanja, zasnovanih na podacima, koje će biti usredsređene na naše proizvode, usluge i podizanje svesti o sajber bezbednosti „, rekla je Zorana Jurić.

Povezana vest:  Moć uzora – kako su navike roditelja i dece međusobno povezane?

Zorana dolazi iz kompanije IDC, gde je radila kao regionalni menadžer odgovoran za Adriatic regiju. Ona ima više od 10 godina radnog iskustva u oblastima tržišnog istraživanja, poslovnog savetovanja i organizaciji događaja na tržištu informacionih tehnologija, telekomunikacija i potrošačkih tehnologija. Na svojim prethodnim pozicijama bila je odgovorna za aktivnosti istraživanja tržista, kao i za savetovanje, prodaju i upravljanje događajima. Zorana je diplomirala na Univerzitetu u Beogradu gde je studira na Prirodno-matematičkom fakultetu.

Povezana vest:  Da li želite da vam kancelarijska oprema radi poput pametnog telefona?

„Radujem se što mogu poželeti dobrodošlicu Zorani u naš tim. Zahvaljujući njenim snažnim analitičkim veštinama, strastvenom pristupu radu i širokom iskustvu kako sa onlajn, tako i oflajn marketing kanalima, uveren sam da će ona dati ogroman doprinos našem dugoročnom rastu u Istočnoj Evropi“, rekao je Zoran Pušković, generalni direktor za istočnu Evropu u kompaniji Kaspersky Lab .

Zorana Jurić biće odgovorna direktno Zoranu Puškoviću.