U savremenoj medicini lekarima posao umnogome olakšava upotreba TV uređaja, telefona ili tableta, a sve u cilju da se pacijentima pruži odgovarajuća nega. Iz tog razloga kompanija LG Electronics (LG) predstavlja svoj prvi Multi Touch Arm TV, za bolje i sigurnije bolničko iskustvo.

LG je dizajnirao novi Pro:Centric Smart TV sa veličinom ekrana od samo 15.6”, koji se može montirati na VESA ruku. Veoma je lako podešavati položaj televizora u skladu sa najudobnijim mestom za pacijenta. Doktori mogu da koriste Arm TV prilikom konsultacija, dok na primer pacijenti mogu da vide prikaze skenera i ultrazvuka, a da se ne pomeraju iz udobnosti bolničkih kreveta.

Povezana vest:  Srbija osvojila bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Esportu

Takođe, uz korišćenje Multi Touch opcije pacijenti mogu da uživaju u interaktivnim uslugama i zabavi, kao što su video na zahtev i premijum kanali, i bolničke informacije. IPS tehnologija koju koristi Arm TV pruža impresivan kvalitet slike iz svih uglova gledanja. Dovoljno je izdržljiv i ima širok spektar bezbednosnih prednosti, uključujući antimikrobne materijale, zaštitno staklo i zaobljene ivice. Sve ove karakteristike čine Arm TV idealnim za svaku instituciju koja želi da poboljša negu pacijenta

Povezana vest:  Lenovo prihvatio trend personalizovane računarske transformacije