Inspirisan sjajnom energijom same svetlosti, Huawei P20 je dostupan u novoj boji sa postepenim prelazima pod nazivom Twilight. Efekat toga je svetleća progresija boje, jedinstvena među pametnim telefonima, koja daje utisak polarne svetlosti nadohvat ruke.

Uticaj boje

Bez obzira da li smo toga svesni ili ne, boja objekata utiče na naše raspoloženje na više načina. ,,Boje, kao i linije, prate promene raspoloženja“, rekao je jednom prilikom slikar Pablo Pikaso. Umetnici i dizajneri enterijera već dugo tvrde da boja može dramatično da promeni naša osećanja.

Huawei P20 Twilight je inspirisan smirenošću i dramom palete boja pri večerenjem sumraku, kao i polarnom svetlošću. Na njemu se smenjuju ljubičasta, plava, vodeno-zelena i kobalt zelena boja. Ova nijansirana boja nam deluje prirodno i prija našim očima, pored toga što dočarava bogatstvo i raznolikost emocija. Svaka nijansa ima svoju ličnost. Plava boja je opšte poznata po svom smirujućem efektu. Tamnije boje stimulišu mozak da razmišlja kreativnije, dok zelene deluju opuštajuće. To su boje koje najviše prijaju oku. Ljubičasta boja je povezana sa bogatsvom i ugledom. Ona nam stimuliše um i podstiče intezivnije razmišljanje.

Povezana vest:  Canon 17. godinu zaredom proslavlja prvo mesto u udelu u globalnom tržištu digitalnih fotoaparata sa izmenljivim objektivima

Izraz vlastite ličnosti kroz maštovite boje

Različite nijanse boje sumraka se često mogu naći na neočekivanim mestima, kao što su pesme Princa, Dejvida Bouvija i Džimija Hendriksa, koje su jedan od najznačajnih primera zapadne pop kulture i izraz individualnosti. Pored toga, radi se o paleti boja za leto 2018. sa mnogo savršenih nijansi za ovo doba godine, sa nekim svetlim bojama neba i mora, kao i tamnijim koje odaju utisak prefinjenosti. Tu su i plava za hrabrost i promišljenost, kao i odsjaj roze i ljubičaste koji stvara utisak originalnosti, genijalnosti i vizionarskog razmišljanja koje ukazuje na budućnost i dobro se uklapa u trendove u modi, dizajnu, pa čak i muzici.

Boja Ultra Violet, koja je dobila priznanje Pantone 2018 Color of the Year, sa svojim upadljivim ljubičastim tonom, je moćna i kreativna što je čini savršenom za bilo koga ko želi da privuče pažnju, ali takođe i da uživa u cvetnom tonu proleća i leta. Na ivicama modela P20 boja Ultra Violet je pomešana sa šafranom da bi se istakla razigrana priroda ljubičaste boje i stvorio živahan utisak završne obrade. Na drugoj ivici zelena boja dolazi do izražaja. Sveža i svetla, postepeno dobija tirkiznu notu. Uzbudljivo je videti tirkizni raj za oči. Ova boja je opuštajuća i dinamična, poput tropskog okeana. Samo malo tamnija, Palace Blue boja dočarava ton dubokog okeana – ton koji uspeva da bude podjednako dramatičan i spokojan. Neverovatno je kako se Huawei P20 dobro uklapa u letnju paletu boja! Zaobljeno stakleno kućište modela Huawei P20 stvara kontrast koncepta snage i svetlosti, naglašavajući dizajn samog telefona. Promenom ugla gledanja možete da vidite pomalo drugačije nijanse boja.

Povezana vest:  Predstavljen Samsung Galaxy Alpha

Dizajn i tehnologija u trendu

Nakon puštanja u prodaju, model P20 je postao jedan od najbolje prodavanih proizvoda na evropskom tržištu. Kroz model P20 Twilight kompanija Huawei svojim kupcima donosi dizajn i tehnologiju koji su u trendu. Ovaj veoma kvalitetni telefon inspirian najnovijim trendovima među bojama, prirodom i pogravanjem svetlosti opremljen je inovativnim opcijama koje ispunjavaju očekivanja kupaca po pitanju kvaliteta i cene. Cena ovog telefona je 64,999 dinara, što ga čini najatraktivnijim uređajem na tržištu.

Povezana vest:  Praznična Vip postpejd i pripejd ponude

Od istraživanja novih tehnologija do umetničkog izraza, Huawei takođe pomera granice kreatvnog fotografisanja mobilnim telefonom. Saradnja sa kompanijom Leica je uspela da čak i najveće ljubitelje foto-aparata privoli fotografisanju pametnim telefonom. Dvostruka kamera je dizanirana da stvara jasne slike sa mnogo detalja. Inspirisana je kinetikom svetlosti i precizno projektovana da uslika detaljne i prirodne fotografije u bilo koje doba dana i noći. Zahvaljujući Master AI opciji, Huawei P20 je u stanju da u stvarnom vremenu prepozna 19 različitih kategorija. Profesionalne veštine fotografa, poput određivanja količine svetlosti i ostalih podešavanja, zamenjuje automatsko podešavanje koje vrši veštačka inteligencija tako da je slika apsolutno najbolja moguća. Puna nijansi i emocija, dubina sumraka oživljava nekonformizam i podstiče pojedince da osmisle svoj uticaj na svet i pomere granice kroz kreativno stvaranje.