Verovatno ste se nekada pitali kako je moguće da se dom greje ili hladi klima uređajem uz niske mesečne troškove. Tokom zimskih meseci visoki računi za struju često umeju da zadaju veliku glavobolju i naprave rupu u kućnom budžetu. Ipak, rešenje za ovaj problem je tu, nadohvat ruke.

Najnoviji Samsung klima uređaj dolazi sa inovativnom Wind-Free Cooling tehnologijom koja poboljšava protok vazduha, pružajući korisnicima ugodnu klimu u zatvorenoj prostoriji, kao i optimalnu energetsku efikasnost. Ovaj klima uređaj održava idealnu sobnu temperaturu bez osećaja neprijatnog strujanja vazduha i doprinosi boljem i mirnijem snu.

Povezana vest:  Novi Lenovo ThinkPad X1 laptop spaja poslovne i zabavne tehnologije

Samsung je rešenje za neprijatno direktno strujanje hladnog vazduha ponudio primenom čak 21.000 mikro otvora za vazduh, tako da se stvara utisak da vazduh miruje, odnosno da se kreće brzinom manjom od 0,15 metara u sekundi. Tako će, kada ga uključite, Wind-Free klima uređaj brzo ohladiti prostor pomoću programa za brzo hlađenje. Nakon postizanja željene temperature, brzo hlađenje zatvara veliki otvor za klimatizaciju i prebacuje se na Wind-Free program, u kojem nežno izduvava vazduh kroz mikro otvore, održavajući prostor rashlađenim na prijatnu temperaturu. Osim hlađenja, uz ovaj klima uređaj osetićete i olakšanje u kućnom budžetu, budući da dvostepeni sistem hlađenja Wind-Free klima uređaja značajno umanjuje potrošnju električne energije.

Povezana vest:  Vip podržava Android zajednicu u Srbiji sa novim mobilnim aplikacijama

Takođe, povezivanje sa ovim klima uređajem moguće je i putem Wi-Fi bežične mreže. Tako, uz pomoć aplikacije Smart Home na vašem pametnom uređaju možete regulisati temperaturu na daljinu, namestiti podešavanja, primati obaveštenja u stvarnom vremenu o učinku i dnevnoj potrošnji energije, kao i potražiti rešenja za otkrivanje smetnji u radu ili popravljanje uređaja.