Kompanija Sony najavila je četiri nove serije televizora za 2019. godinu – XG83, XG81, XG80 i XG70. Ovi televizori dolaze u različitim dimenzijama ekrana koji odgovaraju različitim dnevnim sobama, te su idealan izbor bez obzira na to koje su dimenzije prostorije. Uz najnoviju tehnologiju slike i zvuka kompanije Sony, ovi modeli mogu da budu uzbudljiva polazna tačka za svakoga ko je u potrazi za zadivljujućim 4K HDR iskustvom.

Model XG83 može da se pohvali Sony 4K HDR X1™ procesorom sa Object-based HDR remaster i Super Bit Mapping™ HDR tehnologijama zahvaljujući kojima reprodukuje poboljšanu dubinu, teksture i prirodne boje. To omogućava čiste boje na višim nivoima osvetljenosti, tako da će slike biti izuzetno realistične.

Povezana vest:  Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, imenovala Rubena Lehmanna na poziciju potpredsednika za područje Evrope

Serije XG83, XG81, XG80 i XG70 koriste poznatu, moćnu Sony obradu slike za impresivno gledanje sadržaja. 4K X-Reality™ PRO tehnologija povećava i izoštrava svaku sliku kako bi je približio istinskom 4K kvalitetu, stalno otkrivajući prefinjene detalje i nijanse scena, dok TRILUMINOSDisplay omogućava da sve boje budu što realističnije prikazane, zajedno sa svim nijansama koje se verno reprodukuju. Vaš televizor će izgledati elegantno i moderno u svakom enterijeru sa okvirom koji ima završni sloj sa efektom aluminijuma (XG83) ili brušenog aluminijuma (XG81, XG80, XG70) i sa modernim postoljem koji može da prikrije kablove i pričvrsti ih pomoću držača kablova u kompletu.

Povezana vest:  TV uređaji su i dalje dominantni kada je u pitanju gledanje televizijskog programa

Kada su u pitanju pametne funkcije, XG83, XG81 i XG80 sadrže Sony Android TV koji podržava širok spektar Google Play™ aplikacija, uključujući YouTube™, Netflix, Prime Video i druge1. Kako bi televizor i dom učinili još pametnijim, XG83, XG81 i XG80 modeli imaju ugrađenu funkciju Google Asistent. Gledaoci mogu da se jednostavno obrate televizoru uz pomoć Google Asistenta kako bi brzo isplanirali dan, otkrili sadržaj programa ili puštali televizijske emisije, filmove i još mnogo toga2. Sony XG70 ima ugrađen Internet pretraživač i savršen je za uživanje u serijama i filmovima putem popularnih aplikacija Netflix i YouTube3, kojima korisnici mogu da pristupe samo jednim klikom.

Povezana vest:  ICT Hub Venture investirao u još tri domaća tehnološka startapa, prijave za novi investicioni ciklus su otvorene do 14. maja

Dostupne veličine ekrana:

  • XG83: 43”, 49”.
  • XG81: 43”, 49”, 55”, 65”.
  • XG80: 43”, 49”, 55”, 65”, 75”.
  • XG70: 43”, 49”, 55”, 65”.

Za više informacija o proizvodima, dostupnost i i cenama, posetite: