Kompanija Samsung najavila je novu Galaxy A seriju, puštajući na tržište dva nova pametna telefona sa inovacijama koje će biti implementirane u celu industriju, počevši od srednje kategorije uređaja. Galaxy A50 i A30 donose unapređenja najvažnijih karakteristika, uz impresivno vizuelno iskustvo, dugotrajnije performanse i kameru koja beleži svet korisnika upravo onakvim kakvim ga on vidi.

Nova Galaxy A serija je dizajnirana u skladu sa savremenim načinom povezivanja korisnika – deljenje, snimanje i uživanje u live sadržajima. Nova A serija nudi raznolike, moćne uređaje koji mogu pratiti ove spontane interakcije.

„Naš cilj je da obezbedimo svim korisnicima značajno bolje iskustvo u korišćenju mobilnih uređaja, a inovacije započinjemo upravo unapređivanjem Galaxy A serije,“ izjavio je DJ Koh, predsednik i generalni direktor Divizije za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics. „Ljudi menjaju način povezivanja, a njihovi pametni telefoni treba da drže korak sa tim promenama. Nova Galaxy A serija donosi unapređenja osnovnih funkcija koje su upravo u skladu sa promenama u načinu povezivanja korisnika, uz različite opcije koje imaju za cilj da zadovolje korisnikove potrebe koje se takođe menjaju“.

Povezana vest:  ETIHAD AIRWAYS PREDSTAVLJA INOVATIVNU MOBILNU APLIKACIJU KOJA GOSTIMA PRUŽA DRUGAČIJE ISKUSTVO PUTOVANJA

Sa Galaxy A serijom, korisnici mogu neometano da uživaju u Galaxy ekosistemu pomoću ključnih servisa kao što su Samsung Health, Bixby i drugi.[1]

Galaxy A50

Sa premium funkcionalnom kamerom, dugotrajnom baterijom koja se brzo puni i Infinity-U ekranom, Galaxy A50 korisnika povezuje sa svetom u kome živi.

Galaxy A50 omogućava da korisnik na revolucionarni način snimi i deli fotografije trostrukom kamerom, dizajniranom tako da donosi preciznu repliku ljudskog vida.

  • Korisnik može da, bez ograničenja, fotografiše svet pomoću ultraširokog objektiva. Uz funkciju „inteligentni prekidač“, kamera sada može da identifikuje i predloži kada je potrebno da se koristi program rada sa širokim objektivom.
  • Glavna kamera od 25 MP snima jasne fotografije pri blještavoj dnevnoj svetlosti. Istovremeno, u mraku, inovativni objektiv omogućava snimanje takođe jasnih fotografija tako što detektuje veću količinu svetlosti i smanjuje šum. U kombinaciji sa dubinskim objektivom, kamera nudi Live Focus iskustvo koje omogućava da korisnik izabere šta želi da naglasi.
  • AI kamera omogućava da korisnik snimi najbolju scenu, dok funkcija za optimizaciju scene Optimizer prepoznaje i optimizuje 20 različitih scena; funkcija koja registruje nedostatke i greške Flaw Detection osigurava da korisnik ne propusti mogućnost da snimi savršen portret. Bixby Vision funkcija koristi kameru i veštačku inteligenciju (AI) pružajući podršku korisniku pri kupovini na internetu, prevođenju tekstuelnih sadržaja i pronalasku neophodnih informacija koje su mu potrebne.
  • Uz Selfie Focus korisnik može da dotera svoj portret napravljen selfi kamerom, pomoću funkcije kojom suptilno zamućuje detalje iz pozadine.
Povezana vest:  Serija Canon EOS-1 slavi 25. godišnjicu

Uz funkciju otključavanja pomoću skeniranja otiska prsta na ekranu, model A50 se intuitivno otključava bez promene položaja držanja telefona u ruci. Model A50 je tanak i poseduje glatku zakrivljenu formu, te ga ovakav dizajn čini vrlo „udobnim“ za držanje. Dostupan je u četiri boje koje korisnik može da prilagoditi svom karakteru: u crnoj, beloj, plavoj i koralnoj.

Galaxy A30

Povezana vest:  Trust je predstavio novu 4K UHD web kameru Teza

Galaxy A30 je namenjen onima koji su stalno u pokretu, opremljen je moćnom baterijom od 4.000 mAh, sa brzim punjenjem.

Super AMOLED Infinity-U ekran od 6,4 inča nudi neverovatno iskustvo „od ivice do ivice“ ekrana, idealan je za igranje igara, gledanje video snimaka, multi-tasking i za pretraživanje interneta – što korisniku omogućava da zaista živi život u pokretu, ne propuštajući ni jedan trenutak.

Dizajniran za jedistveno iskustvo u korišćenju mobilnog uređaja, model A30 obuhvata napredne funkcije kao što su dvostruka kamera koja ima i ultraširoki objektiv, uz jednostavan, sigurni pristup uređaju koji se otključava otiskom prsta na njegovoj poleđini, kao i intuitivnim prepoznavanjem lica.

Za dodatne informacije o seriji Galaxy A, molimo posetite http://www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy ili  www.samsung.com/galaxy

* Sve funkcije, specifikacije i ostale informacije o proizvodu obezbeđene u ovom dokumentu, uključujući, ali se ne ograničavajući na, dobrobiti, dizajn, cene, komponente, performanse, dostupnost i sposobnosti proizvoda podležu promenama bez obaveštenja.

[1] Funkcije i servisi se razlikuju između različitih regiona i modela.