htc_chacha

Vip predstavlja HTC ChaCha sa tasterom za pristup fejsbuku

Sa više od 500 miliona aktivnih korisnika širom sveta, bilo je samo pitanje vremena kada će se fejsbuk potpuno integrisati sa mobilnim telefonom.

Vip prvi na tržište uvodi HTC ChaCha smart telefon koji pruža potpuno novo iskustvo korišćenja fejsbuka na mobilnom telefonu, na najbržoj mreži u Srbiji. Jednim dodirom Fejsbuk tastera korisnik ažurira svoj status, postavlja sadržaj, prijavljuje se na neku lokaciju i još mnogo toga.

Povezana vest:  Novi Canon štampač PIXMA TS7450 serije - svestrani kućni štampač za rad i igru

Fejsbuk taster na HTC ChaCha svetli kada god postoji mogućnost za postavljanje sadržaja ili ažuriranje na ovoj društvenoj mreži. Na primer, fotografija snimljena kamerom od 5 mpx se putem ovog tastera odmah može postaviti na fejsbuk, kao i pesma koja se u tom momentu

sluša i automatski identifikuje.

HTC ChaCha poseduje najnoviji Android Gingerbread 2.3.3 i poslednju verziju HTC Sense koja se savršeno integriše sa fejsbukom. Displej prikazuje najnoviji status i fotografije osobe koju u tom trenutku korisnik poziva i obaveštava ga ako joj se, na primer, bliži rođendan. Isto važi i kada korisnika poziva fejsbuk prijatelj.

Povezana vest:  Microsoft Razvojni centar u Beogradu (MDCS) dobija najveće pojačanje do sada

Korisnik može da se poveže preko fejsbuka sa svim kontaktima u telefonu i da personalizuje svoj uređaj kako mu najviše odgovara uz pomoć novih fejsbuk vidžeta.

U Smart tarifama prenos podataka je deo mesečne pretplate. Korisnik sam bira na koji način će potrošiti ,,smartove“ -na primer, samo na pozive, ili kombinaciju razgovora, poruka i interneta. Na ovaj način Vip korisnici na raspolaganju imaju potpuno fejsbuk iskustvo, bez dodatnih troškova.

Povezana vest:  Koalicija protiv stalkerware-a: novi članovi i teritorije priključuju se borbi protiv digitalnog nasilja

HTC ChaCha je dostupan u svim Vip centrima širom Srbije uz nadoknadu za aktivaciju od 1 dinara u tarifi Smart 2200.