LG_F1443KDS7_ves_masinaLG u Srbiju donosi štedljive veš mašine sa 6 Motion Direct Drive tehnologijom

LG Electronics (LG) je predstavio na tržištu Srbije veš mašine sa 6 Motion Direct Drive tehnologijom, koja omogućava šest različitih tipova kretanja prilagođenih svim tipovima tkanine. Napredna tehnologija i izdržljiv Direct Drive motor, koji poseduje garanciju od čak 10 godina, povećava pouzdanost veš mašine i unapređuje njenu energetsku efikasnost, uz čak 30 odsto manju potrošnju u odnosu na konvencionalne modele.

Povezana vest:  Broj korisnika pogođenih malverima koji kradu pristupne podatke na porno sajtovima porastao za više od 100%

Dok većina mašina sa prednjim punjenjem ima samo jedan pokret – okretanje,  LG 6 Motion tehnologija omogućava bubnju da prilagodi svako opterećenje kombinacijom šest jedinstvenih pokreta: prevrtanje, ceđenje, ručno pranje, dubinsko čišćenje, filtriranje i kotrljanje. Akcenat je na korisnosti i fleksibilnosti, tako da, bilo da se radi o zaštiti osetljivih materijala, manjem gužvanju odeće ili manjoj potrošnji deterdženta, ova tehnologija čini da sve, od radne uniforme do odeće za bebe, nakon pranja bude očuvanog kvaliteta.

Povezana vest:  Nokia predstavlja telefone Nokia 101 i Nokia 100 - svoje najpristupačnije telefone do sada – opremljene odličnim karakteristikama i kolor ekranom

Veš mašine, kapaciteta i do 11 kg, smanjuju potrošnju električne energije i vreme potrebno za proces pranja veša. Sa naprednim tehnologijama, poput 6 Motion Direct Drive sistema, i A+++ energetskim rejtingom, ove mašine omogućavaju približno 30% manju potrošnju nego modeli u A klasi.

LG 6 Motion veš mašine, zahvaljujući velikom kapacitetu, mogu da peru i svakodnevne odevne predmete, ali i veće stvari, istovremeno čuvajući odeću od gužvanja ili oštećenja. Zahvaljujući oslobođenom prostoru u unutrašnjosti mašine povećan je kapacitet doboša. Ovaj model veš mašine može da primi znatno više veša u odnosu na konvencionalne modele, što podrazumeva značajne uštede energije, vode i struje.

Povezana vest:  Bankarski trojanac Gugi zaobilazi bezbednosne tehnologije na Android 6 OS

Na tržištu Srbije dostupni su sledeći 6 Motion Direct Drive modeli – F1443KDS7, F1480YD6, F1480QDSP i F1481TDP, i to u prodajnim objektima Tehnomanije, Centra Bele Tehnike i Neptuna. Kompanija LG Electronics daje i 10 godina garancije na Direct Drive™ motore u ovom kućnom uređaju.