Custom_format_K310_ENVIRO

LOGITECH PREDSTAVIO VODOOTPORNU I IZUZETNO DUGOTRAJNU TASTATURU

Logitech je predstavio poslednju u nizu računarskih tastatura – vodootpornu Logitech® Washable Keyboard K310. Nebitno da li želite samo da prebrišete prašinu na njoj ili je potopite u kuhinjskom lavabou, ova tastatura se lako čisti i lako suši. Ova tanka tastatura ima uglađen dizajn, koji vam omogućava udobno kucanje na već poznatom rasporedu.

Vodootpornu tastaturu Logitech Washable Keyboard K310 možete ručno oprati koliko god puta želite i potopiti je celu (osim USB kabla) u vodu dubine do 28 centimetara. Rupice za odvod vode na poleđini tastature omogućavaju lako sušenje, dok su oznake na tastaturi odštampane laserski  i  poseduju UV zaštitni premaz pa slova ne blede u vodi. Osim toga, tipke mogu da izdrže do 5 miliona udaraca po tastaturi, što ovu tastaturu čini otpornom kako na pranje tako i na udarce.

Povezana vest:  Kompanija SES je objavila da ukupan broj domaćinstava koja poseduju TV i do kojih doseže iznosi 361 milion širom sveta

„Svi smo doživeli trenutke nepažnje koje prati panika kada šoljicu kafe ili soka prospemo preko cele tastature,“ objašnjava Sophie Le Guen, viša direktorka sektora za kompjuterske miševe i tastature u Logitechu. „Imajući u vidu nepredviđene situacije u životu do kojih dolazi bez obzira na svu našu opreznost, Logitech je dizajnirao vodootpornu tastaturu Logitech Washable Keyboard K310 koja i izgleda i radi kao nova čak i nakon određenog vremena.“

Povezana vest:  Kodak redizajnirao čuvenu Super 8 kameru

Dizajn ove dugotrajne, ali ipak udobne i moderne tastature u punoj veličini u skladu je i sa vašim računarom i sa vašim radnim prostorom. Tastatura dolazi u kompletu sa F tipkama i malom tastaturom sa brojevima, a kompatibilna je sa Windows® XP, Windows Vista® i Windows® 7 operativnim sistemima. Pomoću 12 ključnih tipki koje nude trenutni pristup internetu, e-mail-u, igrama i jačini zvuka lako možete pristupiti najčešće korištenim aplikacijama jednim potezom.  Upotreba je dodatno olakšana, jer vam za ovu tastaturu nije potreban instalacioni softver. Dovoljno je samo izvaditi tastaturu iz kutije, priključiti je i početi sa kuacnjem.

Povezana vest:  Da li su povezani medicinski uređaji sledeća popularna meta sajber kriminalaca?