HP ELITEBOOK REVOLVE

HP proširuje ponudu poslovnih tableta modelom EliteBook Revolve

Tablet računar sa ekranom koji se okreće i osetljiv je na dodir, i prateća dodatna oprema, pokazuju posvećenost HP-a pružanju fleksibilnih računarskih rešenja za potrebe svakog korisnikaHP je proširio svoj portfolio poslovnih tableta najavom novog  modela poslednje generacije – HP EliteBook Revolve – notebook računara sa ekranom osetljivim na dodir koji se može okretati, što korisnicima omogućava da lakše prikažu svoj rad, a može se i preklopiti kako bi se koristio i kao tablet.

Sa mogućnošću transformacije jednim jednostavnim pokretom, HP EliteBook Revolve je osmišljen za poslovne i institucionalne korisnike kojima je istovremeno potreban ultratanki notebook i tablet sa ekranom osetljivim na dodir. Sa  Intel® Core™ procesorima treće generacije i optimizacijom za Windows® 8(1),  HP EliteBook Revolve nudi neverovatne performanse i predstavlja notebook snažne konfiguracije, uz fleksibilnost brzog transformisanja u tablet sa HD(2)ekranom osetljivim na dodir.

HP je takođe predstavio novi HP Multi-Tablet Charging Module(3 ), koji brzo i lako puni i čuva do 10 tablet računara koristeći samo jednu utičnicu. Prilagođen za različita radna okruženja, ovaj modul obezbeđuje sve priključene tablete putem mehanizma za zaključavanje i bravom na vratancima sa zadnje strane.

Povezana vest:  PHP najzastupljeniji programski jezik u Srbiji

 

HP EliteBook koji će se “presaviti” da biste uradili više

Uz ekran osetljiv na dodir koji se okreće da bi omogućio korisnicima da podele svoj rad, i sklapa u ultra-mobilni tablet , HP EliteBook Revolve je osmišljen za dinamična poslovna okruženja. Predstavljajući devetu generaciju HP-ove linije tableta na sklapanje, on poseduje sve alate potrebne za ušpesan rad, uključujući:

Windows 7 Pro ili Windows 8 Pro za prepoznatljivo PC iskustvo, uz intuitivni doživljaj dodira – pokretan poslednjom generacijom Intel procesora.

HD(3) ekran diagonale 11.6 inča, spakovan u okvir težine 1.4 kg(4) koji daje slobodu mobilnosti bez žrtvovanja performansi.

Automatsko prilagođavanje orijentacije i osvetljenja ekrana prema poziciji, kao i prosvetljena tastatura pune veličine, sa opcionom olovkom.

Povezana vest:  Kompanija LG predstavila revolucionarna rešenja bežičnog punjenja telefona

Kameru 720p HD4, sa dvokanalnim mikrofonom, DTS Studio zvukom, i uključenim CyberLinkYouCam softverom, koja omogućava jednostavnu komunikaciju licem u lice, kao i kreiranje HD web video klipova.

Vrhunsku izradu, uključujući izdržljivo Corning Gorilla® Glass® 2 staklo otporno na ogrebotine i magnezijumsko kućište.

Mogućnosti dokinga kao kod poslovnih računara, za lako povezivanje sa ekranom, tastaturom, mišem, dodatnim portovima ili štampačem.(2)

3G WWAN,(5) USB 3.0, DisplayPort i bezbedni NFC(6) za jednostavnu i sigurnu produktivnost u pokretu(7), uz standardne mogućnosti dokinga za potpunu povezanost u kancelarijskim uslovima.

Komponente vrhunske poslovne klase i SSD opcije do 256 GB sa Intel Rapid Start tehnologijom(8) – spreman za rad već za 5 milisekundi.(9)

Radite bilo gde uz jednostavno korišćenje i potpunu bezbednost podataka

Kao i kod svih HP EliteBook uređaja, HP Revolve sadrži sve alate potrebne IT sektoru za bezbedno korišćenje i upravljanje, među kojima su i sledeći:

Poslovni IT alati poput Active Directory, pristupa domenu, PXE boot support i niz HP Client Management rešenja, koja omogućavaju bezbednu upotrebu i efikasno upravljanje sistemom.

Povezana vest:  ThinQ AI i Alpha 9 procesor druge generacije omogućuju novi nivo korišćenja LG televizora

HP Client Security(10) koji pruža zaštitu na svakom nivou, uključujući  HP BIOS Protection i Microsoft Defender (11) ili Microsoft Security Essentials; ugrađeni sertifikovani TPM bezbedonosni čip za enkripciju podataka, kao i četiri godine HP Absolute Data Protect zarad pružanja dodatne zaštite uređaja, podataka i informacija o korisniku.

HP Global Series i HP Custom Integration Services za lako korišćenje unutar globalnog poslovnog sistema, sa konzistentnim globalnim konfiguracijama i mogućnostima posebnog podešavanja, poput ubacivanja korporativnog vizuelnog identiteta.

Mogućnost direktnog štampanja na bilo kom  HP štampaču sa opcijom ePrint ili na umreženom HP štampaču bez potrebe skidanja drajvera. HP ePrint softver(12) takođe omogućava korisnicima da štampaju sa udaljenih lokacija na više od  24,000 javnih mesta – poput hotela i poslovnih prostora. (13)

Dostupnost

HP EliteBook Revolve će biti dostupan u regionu EMEA od marta 2013. Informacije o ceni biće objavljene bliže ovom terminu.