Lenovo-IdeaTab-A1000Novi modeli Android Tableta kompanije Lenovo

Kompanija Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) danas je objavila da će plasirati nove modele Android tableta sa konfiguracijom i formom koje odgovaraju potrebama korisnika za ultra-prenosivim tabletima ali ujedno i potrebama za multimedijalnim preformansama. Pomenuti modeli, koji takođe mogu biti pohvaljeni jedinstvenim osobinama konekcije, biće dostupni od drugog kvartala 2013. godine. Svi proizvodi ove linije nude specifične konfiguracije koje su kreirane za različite korisničke grupe, i vodeći su u svojoj klasi što se tiče specifikacija i cene koja je konkurentna.
Prvi predstavnici nove linije su dva nova IdeaTab tableta A serije, uređaji sa monitorom od 7 inča, dizajnirani tako da im je prenosivost optimalna. Model A1000 je idealan za korisnike kojima je ovo prvi tablet i odlikuje ga poboljšane audio preformanse, dok model A3000 nudi procesor sa četiri jezgra za brze preformanse bilo da je u pitanju igranje igrica ili pretraživanje web-a. Pored ovih modela, kompanija Lenovo je takođe objavila novi model IdeaTab S6000 sa ekranom od 10 inča, koji nudi proširene opcije I/O, veliki, sjajni ekran i ultratanki profil zbog kojeg će vam sigurno zavideti dok u kafiću gledate filmove ili igrate igrice.
„Naša najnovija porodica IdeaTab Android tableta napravljena je tako da savršeno ispunjava zahteve naših korisnika. Primetili smo da je model sa ekranom od 7 inča odlično prihvaćen, naročito su ga dobro prihvatili mladi, aktivni korisnici koji su uvek u pokretu, tako da smo napravili uređaj koji ispunjava potrebe ovakvih korisnika, kao i potrebe onih koji ga koriste za zahtevnije igrice i multimedije“, prokomentarisao je Chen Wenhui, potpresednik kompanije Lenovo i poslovne jedinice GM Mobile. „Uvereni smo da će se naša nova Android porodica svideti korisnicima širom sveta zato što smo ih učinili veoma dostupnim i fleksibilnim kako bi mogli da ispunjavaju višestruke potrebe, ali i budžete.“

Povezana vest:  Pet karakteristika Huawei P9 telefona o kojima niste imali pojma

IdeaTab S6000, mobilni sistem kućne zabave

Kako su tableti nastavili svoj ulazak u mejnstrim, zahtevi za većim monitorima su povećali standarde na tržištu tableta. Kompanija Lenovo je kao odgovor ponudila IdeaTab S6000, uglađen i moćan model za korisnike koji traže uređaj koji neprimetno prelazi iz modela koji se koristi za zabavu u model koji se koristi za društvene medije, pa i više od toga. Ovaj model odlikuje MTK 8389/8125 četvoro-jezgrarni procesor od 1,2 GHz, napredne multimedijalne i gejming preformanse, a napred se nalazi ekran od 10,1 inča rezolucije IPS 1280X800 sa širokim uglom gledanja od 178 stepeni, mikro HDMI port i digitalni mikrofon. Model S6000 takođe nudi i brojne dodatke kako bi optimizirao svoje preformanse kao alatka za povezivanje na društvene mreže obuhvatajući i HSPA+ i bateriju koja omogućava 8 sati neprekidnog WiFi web pretraživanja. Čak i sa ovakvim specifikacijama, model S6000 ne zaostaje sa stilom i pogodnošću; sve je zajedno spakovano u supertanki (8,6mm) i laki (560g) okvir.

Povezana vest:  Instagram prešao prag od milijardu korisnika

IdeaTab A3000, kompletne performanse u kompaktnom pakovanju

U današnjem svetu u kojem je sve povezano, neophodno je da uređaji budu mobilni i da poseduju dobre preformanse. Model IdeaTab A3000 odlikuju specifikacijama koje bi očekivali od mnogo većeg uređaja. Odlikuje ga četvorojezgrarni MTK procesor od 1,2 GHz, koji služi kako bi bilo unapređeno iskustvo korisnika prilikom igranja igrica, gledanja video zapisa, deljenja fotografija i web pretraživanja. Pogodnosti faktora forme ekrana od 7 inča nisu ignorisani i na modelu A3000. Ovaj tablet, kojeg odlikuje ekran rezolucije anIPS 1024×600, težak je manje od 340g i debljine je tek 11mm, i ima memoriju velikog kapaciteta, koja može biti proširena na 64Gb sa spoljašnjom micro-SD karticom. Opcionalna 3G HSPA+ podrška omogućava Vam da ostanete povezani i kada ste u pokretu.

IdeaTab A1000, džepni studio sa sistemom Dolby®

IdeaTab A1000 model nam u svojih 7 inča nudi audio iskustvo koje je inače rezervisano za skuplje tablete. Sa integrisanim sistemom zvuka Dolby Digital Plus i velikim zvučnicima koji su usmereni napred kako bi zvuk zaista dopirao do Vašeg uha, a ne do poda. Model A1000 pokreće Android Jelly Bean 4.1 i dvojezgrarni procesor od 1,2 GHz , ima 16GB integrisane memorije koja može biti proširena do 32GB sa micro-SD slotom, tako da tu možete da smestite sve Vaše sadržaje i ponesete ih u teretanu, kancelariju ili gde god želite. Dostupan je u crnoj i beloj boji.

Povezana vest:  LG predstavio Optimus Vu: smart telefon

Sistem za pristup internetu kompanije Lenovo

Svi novi IdeaTab android tableti imaju sistem za pristup internetu, jedinstveni servis koji omogućava korisnicima da odmah pristupe internetu „out of the box“. Kada korisnici prvi put pokrenu neki od modela IdeaTab S6000, A3000 ili A1000, videće ikonicu koja označava Lenovo kao njihovog provajdera. Bez pravljenja posebnog plana podataka, možete odmah pristupiti internet stranicama, svom i-mejlu i deliti sadržaje sa prijateljima koristeći pristup HSPA+ 3G pomoću WiFi-a prema specifičnim konfiguracijama. Kada početnom sistemu za pristup internetu kompanije Lenovo istekne vreme vama će biti ponuđena opcija da lako obnovite svoj plan ili izaberete neki alternativni sistem. Trenutno je sistem za pristup internetu kompanije Lenovo dostupan u većini većih zemalja zapadne Evrope uključujući Austriju, Belgiju, Dansku, Francusku, Nemačku, Irsku, Italiju, Holandiju u Ujedinjeno Kraljevstvo.