Qatar-Airways-new-mobile-applicationMobilna aplikacija Qatar Airways

Kompanija Qatar Airways, jedna od najbrže rastućih avio-kompanija na svetu, dodatno je svojim putnicima unapredila jednostavnost i praktičnost putovanja avionom!
Brz tempo savremenog života nameće putnicima potrebu da stalno budu u toku sa uslugama kompanije Qatar Airways, kao i sa najnovijim informacijama o svom putovanju i to na bilo kojoj tački sveta. Kako bi izašla u susret ovoj rastućoj potrebi, kompanija Qatar Airways je predstavila novu mobilnu aplikaciju za BlackBerry, Android, iPhone uređaje, a uveden je i novi sajt za pristup sa mobilnih platformi.
Koristeći jednostavnost i praktičnost svojih mobilnih uređaja, korisnici ove aplikacije mogu da pretražuju i rezervišu letove, provere status svog leta i prate obaveštenja vezana za putovanje. Pored toga, članovi Privilege Card programa namenjenog stalnim korisnicima usluga mogu brzo pronaći svoju rezervaciju tako što se uloguju sa svojim članskim brojem.
Ovaj novi set usluga je deo posvećenosti kompanije iz Dohe pružanju usluge sa pet zvezdica i dodatne vrednosti svojim klijentima.
Korisnici mogu preuzeti aplikaciju na sajtu qatarairways.com/mobile. Pored toga, sajtu optimizovanom za mobilne platforme se može pristupiti ukucavanjem adrese qatarairways.com direktno u pretraživač bilo kog smart telefona ili tableta.
Izvršni direktor kompanije Qatar Airways Akbar Al Baker rekao je: „Mi smo u stalnoj potrazi za načinima koji donose nove i uzbudljive usluge našim klijentima. Svesni smo da se visoko na listi prioriteta naših korisnika nalazi i mogućnost da važnim informacijama o putovanjima i o letovima pristupe kad god i gde god oni žele, a mi smo se potrudili da izađemo u susret njihovim potrebama. Kako se potrebe naših klijenata razvijaju, tako će se razvijati i usluge i proizvodi koje nudimo.“
Posetioci Internet stranice kompanije Qatar Airways na adresi www.qatarairways.rs mogu saznati više o ovim destinacijama i tako se lakše opredeliti za putovanje od pet zvezdica. Sve informacije dostupne su i u kancelariji kompanije Qatar Airways, u Knez Mihajlovoj 30 (telefon 011/3288380) ili preko autorizovane turističke agencije.
Od novembra, Qatar Airways povezuje Beograd i Dohu tri puta nedeljno i na taj način srpskim putnicima skraćuje put do brojnih svetskih poslovnih i turističkih destinacija. Beograd i Srbija su sada dostupniji turistima i poslovnim ljudima iz celog sveta, a naročito iz Azije, Južne Amerike i Pacifika, zemalja sa dinamičnim ekonomskim rastom, koje su deo globalne mreže avio-kompanije Qatar Airways.
Tokom 2012. godine, Qatar Airways je uveo letove ka 12 novih destinacija: Baku (Azerbejdžan), Tbilisi (Gruzija), Kigali (Ruanda), Zagreb (Hrvatska), Erbil (Irak), Bagdad (Irak), Pert (Australija), Kilimandžaro (Tanzanija), Jangon (Mianmar), Maputo (Mozambik) i Beograd (Srbija).

Povezana vest:  Noviteti na sajmu elektronike IFA u Berlinu