Toshiba stand 2Najnoviji Toshiba uređaji na CEHA sajmu u Beogradu

Najnovije PC, TV i tablet inovacije kompanije Toshiba Evropa predstavljene su u okviru CEHA Sajmu računara, potrošačke elektronike i kućnih aparata.
„Drago nam je što nakon IFA sajma u Berlinu imamo priliku da i u Beogradu predstavimo naše najnovije uređaje.Potražnja za Toshibinim proizvodima je velika što je najbolji pokazatelj da potrošači cene naša konstantna ulaganja u inovacije i sam kvalitet proizvoda“, istakao je Takeshi Imai‎, asistent generalnog direktora kompanije Toshiba.
Na Toshibinoj konferenciji za medije predstavljena je nova linija proizvoda za 2013. godinu koje će posetioci imati prilike da vide i na Toshibinom štandu u Hali 1 Beogradskog sajma.
Toshiba nudi različit asortiman proizvoda među kojima najveću pažnju privlači Encore tablet računar koji je potpuno optimizovan za Windows 8.1, sa naprednim karakteristikama i aplikacijama za različite namene. Ovaj ultra-prenosivi tablet računar je idealan za korisnike i profesionalce koji žele savršene uslove za rad, zabavu i razmenu sadržaja u jednom uređaju.
U sferi kućne TV zabave Toshiba predstavlja raznovrsnu ponudu televizora među kojima je i nova L5 serija sa 3D Full HD rezolucijom i velikim Edge LED ekranima. Osim toga, Toshiba je predstavila i širok asortiman PC uređaja među kojima se posebno izdvajaju Satellite C i P linije proizvoda kao i Qosmio X70.
CEHA sajam traje do nedelje, 29.septembra.

Povezana vest:  Samsung predstavlja Galaxy Cameru 2 i NX30 pametne fotoaparate