LG MP76 monitor Foto1Novi premium monitor kompanije LG Electronics

Kompanija LG Electronics je predstavila MP76 monitor, koji kombinuje Crystal Float podnožje i ultra tanki ekran veoma visokog kontrasta za potpuni bioskopski doživljaj. Monitor poseduje IPS displej koji omogućava vrhunski kvalitet slike, dok specijalne funkcije, kao što su poseban režim za čitanje i tehnologija koja eliminiše treperenje slike, doprinose ugodnijem iskustvu prilikom gledanja.
„MP76 monitor uspostavlja savršeni balans između modernog dizajna, vrhunskog kvaliteta slike i funkcionalnosti koja povećava ugodnost prilikom korišćenja“, istakao je Hyoung-sei Park, direktor IT biznis odeljenja u kompaniji LG Electronics. „LG će nastaviti da proizvodi vrhunske monitore kako bi zadovoljili rastuće potrebe potrošača.“
MP76 monitor odlikuje elegantna metalik spoljašnjost i transparentno Crystal Float podnožje, stvarajući utisak da monitor lebdi u zamračenom okruženju. Zahvaljujući jednostavnom, minimalističkom dizajnu, uređaj dodaje notu moderne sofisticiranosti gotovo svakom okruženju. Uređaj se može vrlo jednostavno montirati na svaki zid, a zahvaljujući specijalnom ekranu, dijagonale 24 inča i Full HD rezolucije, zagarantovan je impresivan doživljaj prilikom gledanja.
Monitor poseduje IPS displej tehnologiju koja slike čini izuzetno preciznim i živopisnim. Zahvaljujući IPS tehnologiji, ne samo što su pokreti emitovanih objekata precizniji i fluidniji, nego je smanjen umor očiju prilikom gledanja. Monitor takođe poseduje funkciju inovativne obrade slika, što utiče na ugodniji korisnički doživljaj tokom obavljanja uobičajenih računarskih zadataka.
Uz pomoć posebno kreiranog režima za čitanje, pozadinska slika se može podesiti tako da bude što sličnija papiru. Zahvaljujući sertifikovanoj TUV tehnologiji koja virtualno eliminiše treperenje ekrana, gledaoci su dodatno zaštićeni od svakog vida nelagodnosti.

Povezana vest:  Šestostruki šampion formule 1 Luis Hamilton proglašen za ambasadora brenda LG Signature