poslednje-prolece-u-parizu

Druženje sa Jelenom Bačić Alimpić u Novom Sadu

Nakon uspešnog beogradskog potpisivanja novog romana „Poslednje proleće u Parizu“, Jelena Bačić Alimpić družiće se sa svojim sugrađanima. U petak 11. aprila, od 16 časova, svoj roman potpisivaće u knjižari Delfi u Big shopping centru (Sentandrejski put 11) u Novom Sadu.

Dragi posetioci imaće priliku da uživaju u proizvodima kompanija „Avon“, „Dr. Backmann“, „Lactovit“ kao i mogućnost da se zaslade slatkišima „Candy universa“ i prepuste se čarima kafe iz kafea „PUB“.

Nakon toga, druženje se nastavlja u centru Novog Sada, gde će Jelena Bačić Alimpić zajedno sa svojim obožavaocima proslaviti četvrti rođendan knjižare Delfi (Kralja Aleksandra 3).

Druženje sa Jelenom Bačić Alimpić u slavljeničkoj knjižari Delfi u centru Novog Sada počinje od 19 časova kada će popularna spisateljica i TV voditeljka potpisivati novi roman „Poslednje proleće u Parizu“.

Samo tog dana važiće popust od 30 odsto na naslove sa Lagunine top-liste. Tako ćete po najpovoljnijim cenama moći da kupite nove romane Vanje Bulića, Isidore Bjelice, Novaka Đokovića, Paula Koelja, Marka Vidojkovića i drugih koji se nalaze na ovoj prestižnoj listi bestselera.

Za svoj rođendan knjižara Delfi u Novom Sadu svojim vernim posetiocima pokloniće proizvode koje su obezbedili prijatelji Lagune i knjižara Delfi: „Mc Donalds“, „Avon“, „Lactovit“, „Golden Rose“, „Lomax“ i „Dr Backmann“. Svi prisutni moći će da uživaju u slatkom posluženju poslastičarnice „Tortalina“.

Dođite da se družimo i zajedno proslavimo rođendan knjižare Delfi u Novom Sadu!

Povezana vest:  Sveobuhvatna biografija Alberta Ajnštajna iz pera Voltera Ajzaksona od utorka u prodaji