Tragovi-proslosti-Van-Gogh20% popusta na knjigu „Tragovi prošlosti“ svim kupcima ulaznica za koncert grupe Van Gogh

Svim kupcima ulaznica za koncert grupe Van Gogh koji će se održati 11. decembra u Hali sportova u Beogradu omogućeno je 20% popusta na kupovinu knjige „Tragovi prošlosti“, autobiografije ove legendarne grupe.
Ove godine Van Gogh slavi 28 godina rada grupe, nov album, turneju, knjigu i koncert koji će se održati u decembru.
Već 28 godina Van Gogh nas oduševljava turnejama ispunjenim ogromnom energijom i kreativnošću. Van Gogh upravo kreće na novu turneju 2014–2016 pod nazivom „LICEM U LICE“.
Beogradski koncert i promociju albuma „Neumeren u svemu“ grupa će održati u Hali sportova 11. decembra i sa 4000 najbržih fanova celu Halu sportova pretvori u fan pit.
-Blizina i dodir, licem u lice sa publikom, to je ono što nas na novoj turneji najviše inspiriše – rekao nam je frontmen sastava Van Gogh, Zvonimir Đukić Đule.
Svi fanovi grupe Van Gogh kupovinom ulaznice za koncert u Hali sportova ostvaruju pravo na 20% popusta na knjigu „Tragovi prošlosti“. Svaki kupac koji ulaznicu pokaže na uvid svom knjižaru ostvariće pravo kupovine s popustom. Ova sjajna akcija važiće u svim knjižarama Delfi do 11. decembra 2014. godine.
„Tragovi prošlosti“, autobiografija jedne od najvećih grupa nastalih na jugoslovenskim prostorima, predstavljaju uzbudljivu ispovest Zvonimira Đukića Đuleta i Srboljuba Radivojevića Srbe.
Van Gogh se prvi put ispoveda pred svojim fanovima, i to čini iskreno, bez zadrške, kroz priču u kojoj ćete saznati na koji način i u kakvoj atmosferi se pripremaju koncerti i snimaju albumi, kao i niz avantura sa putovanja i anegdota iz privatnog života.
Ukratko, ova uzbudljiva i atraktivna knjiga nudi jedinu stvar koja je zanimljivija od priče o Van Goghu – ona nudi njihovu priču!
Autobiografija legendarne grupe Van Gogh obogaćena je sa nekoliko stotina fotografija iz života benda i privatnih života njegovih članova.
Članski i količinski popusti Laguninog kluba čitalaca ne važe na ovoj akciji.

Povezana vest:  Izložba fotografija Miloša Nadaždina "After dark" u SUPERMARKET - u