HUMANITARNI KONCERT SOLISTA OPERE NARODNOG POZORISTA ZA OBOLELE OD AIDSKoncert pravaka Opere NP povodom Svetskog dana HIV/AIDS

Povodom Svetskog dana borbe protiv HIV/AIDS-a sutra će na sceni „Raša Plaović“ biti održan tradicionalni humanitarni koncert solista i prvaka Opere Narodnog pozorišta.
Kako je najavio nacionalni teatar, u programu pod nazivom „Lekovite note“, uz klavirsku pratnju Dace Paunović nastupiće prvakinja Opere Gordana Tomić i solisti Ljubodrag Begović, Aleksandar Dojković i Mihailo Šljivić.
Kao specijalna gošća na humanitarnom koncertu nastupiće primadona Milka Stojanović.
Na koncertu u režiji Aleksandra Nikolića i organizaciji Asocijacije „Žena plus“, publici će se predstaviti i kvintet Bersi.
Ulaznice po specijalnom popustu od 50 posto, po ceni od 350 i 200 dinara, prodaju se na blagajni Narodnog pozorišta a prikupljena sredstva namenjena su pomoći ženama i deci sa HIV virusom.
Asocijacija „Žena plus“ se bavi organizacijom okupljanja žena koje žive sa HIV-om i članovima njihovih porodica, kao i pomoći ženama i deci koji su ugroženi HIV virusom.Već nekoliko godina na Svetski dan borbe protiv HIV virusa organizuje humanitarni koncert u Narodnom pozorištu.

Povezana vest:  Dizni „mejd in Čajna"