noc-knjige-dec-15

„Noći knjige“ se priključile brojne biblioteke

I ove godine manifestaciji „Noć knjige“ priključile su se mnogobrojne biblioteke.
Čitava mreža Biblioteke grada Beograda omogućiće popust od 50 odsto na individualnu godišnju članarinu.
Narodna biblioteka Srbije od 18. do 21. decembra daje popust od 30 odsto na sve članarine uz priložen račun o kupovini u knjižari Delfi tokom „Noći knjige“. Narodna biblioteka „Radislav Nikčević“ u Jagodini 18. decembra daje popust od 40 odsto na godišnju članarinu.
Narodna biblioteka „Ilija M. Petrović“ u Požarevcu od 17 do 22 sata tog dana daje popust od 50 odsto na godišnju članarinu uz priložen račun o kupovini u knjižari Delfi.
Narodna biblioteka Užice tokom celog dana daje popust od 50% na godišnju članarinu, dok Gradska biblioteka u Novom Sadu od 17 do 22 sata, 18. decembra, daje popust od 50 odsto na godišnju članarinu.
I Narodna biblioteka „Radoje Domanović“ u Leskovcu 18. decembra od 19 sati do ponoći daje popust od 50% na godišnju članarinu, a Gradska biblioteka Subotica 18. decembra daje popust od 40% na godišnju članarinu uz priložen račun o kupovini u knjižari Delfi tokom „Noći knjige“.

Povezana vest:  Otvorena izložba "Yo.V.A.3 – „Mladi bečki arhitekti 3"

Broj posetilaca „Noći knjige“ raste iz godine u godinu, a sama manifestacija se širi po regionu i predstavlja priliku koja se ne propušta, jer samo u „Noći knjige“ naslove svih žanrova možete kupiti po neverovatno niskim cenama, upoznati se sa novim knjigama i družiti se sa piscima.

Popusti na Lagunina izdanja za kupovinu jedne knjige iznose 25 odsto, za dve knjige 30 odsto, za tri knjige 35 odsto, a za četiri i više knjiga 40 odsto. Popust na strana izdanja biće 20 odsto, a naslovi ostalih izdavača biće sniženi do 20 odsto. Cene raznovrsnog gift asortimana biće snižene za 10 odsto.

Povezana vest:  Završni koncert trećeg ciklusa "Gvarnerius i FMU nagrađuju"

Svi popusti moći će da se ostvare i na sajtu www.delfi.rs.