Onlajn devojka na turneji

Nakon velikog svetskog uspeha prvog romana Zoi Sag „Onlajn devojka“, jedna od najpopularnijih svetskih video-blogerki čitaocima predstavlja nastavak – „Onlajn devojka na turneji“.

Junakinja Peni je spakovala kofere jer je Noa pozvao da mu se pridruži na muzičkoj turneji po Evropi. Peni jedva čeka da provodi vreme sa svojim rokersko-bogovski-fantastičnim dečkom. Ali zbog Noinog gustog rasporeda, drugova iz benda koji nisu baš prijateljski nastrojeni i pretećih poruka ljubomornih obožavateljki, Peni se pita je li zaista stvorena za život na turneji. Ipak joj nedostaju porodica, najbolji prijatelj Eliot… i njen blog „Onlajn devojka“.

Povezana vest:  Beč: velike izložbe u drugoj polovini 2016.

Može li Peni da nauči da uskladi život i ljubav na putu ili će sve izgubiti u potrazi za savršenim letnjim raspustom?

Zoi odlično poznaje sve zamke onlajn sveta, a njena istančana opažanja o osetljivom adolescentskom dobu u eri digitalizacije čine ovu knjigu o odrastanju zaista posebnom.

Iza pseudonima Zoi Sag krije se Zoela, dvadesetšestogodišnja internet senzacija koja je svetsku slavu stekla video-blogovima na Jutjubu. Njeni blogovi i video-blogovi o lepoti, modi i stilu života imaju mnogo pratilaca i milione pretplatnika na Jutjubu. Njeni blogovi osvojili su brojne nagrade za protekle četiri godine te ne čudi što je tema njenih romana upravo jedna engleska blogerka.

Povezana vest:  Beton Mahala oduševila posetioce Filmstreeta

Roman „Onlajn devojka na turneji“ Zoi Sag možete pronaći od petka 6. maja u svim knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.