Filmstreet, putujuća filmska i pozorišna scena predstavila je na Kalemegdanu najtraženije pozorišno ostvarenje godine, Beton Mahalu, koje je više od 2500 ljudi ispratilo ovacijama. Predstava u režiji Branislava Trifunovića i Rifata Rifatovića, a po tekstu i u izvođenju mladih novopazarskih glumaca, pokrenula je mnoga društvena pitanja koja se tiču svakog čoveka i ostavila bez daha prisutne ljubitelje Filmstreet festivala.

Povezana vest:  Zlatno doba Holivuda u romanu Sanjarenje

Predstava za koju interesovanje ne jenjava, zabranjena je u matičnom Novom Pazaru i svojevrstan krik je mladih koji govore o trenutnim religijskim, političkim i društvenim problemima, dok je suštinski pokretač ljubav, koja je ujedno i glavna tema. Emotivna i brilijantna gluma talentovanih mladih naraštaja nikoga nije ostavila ravnodušnim i nadmašila je sva očekivanja posetilaca Filmstreet-a na jednoj od najlepših lokacija u gradu.

Povezana vest:  Održana promocija knjige „A tako je dobro počelo"

U okviru Filmstreet festivala, koji će uz podršku Strongbow sajdera trajati naredna tri meseca, Beograđani će potpuno besplatno imati priliku da vide 30 filmskih klasika i čak 3 predstave na 10 lokacija. Bogat prateći program filmskog festivala na otvorenom pružiće puno zabave uz leškarenje na travi, krckanje kokica i osvežavajuće gutljaje penušavih sajdera.

Program do kraja juna : https://www.facebook.com/filmstreet/app/208195102528120/

Povezana vest:  Otkrijte mistične tajne sopstvene prošlosti: Šta ste bili u prethodnom životu