Amoreta-novoEdicija Amorete pod nazivom „Voleti večno“ donosi storije o ljubavima koje traju, tinjaju i rađaju se ponovo, ne obazirući se na vreme.

Drugi objavljeni roman iz edicije „Voleti večno“ jeste roman „Susret sa sudbinom“ Darsi Landin.

Čak i kad venčanje propadne, srce pronađe lek.

Megi Demarko je mislila da će imati savršeno venčanje… sve dok mladoženja nije pobegao bez reči. Posle prvog šoka pokupila je stvari, spakovala kofere i vratila se u svoj rodni grad da se tamo zaleči i pripremi za ostatak života – koji će provesti kao usedelica. Barem je tako mislila u prvi mah.

Erik Holt je bio iznenađen kada je čuo da se Megi vratila. Nikada nije zaboravio njihovu romansu koja je trajala koliko i srednja škola. Nije zaboravio ni bol kada ga je Megi odbacila. Predlaže joj da se upuste u otvorenu vezu ne bi li joj pokazao koliko je i dalje lepa i poželjna, bez obzira na to što je ostavljena pred oltarom.

Povezana vest:  Koncert Beogradske filharmonije i Stefana Milenkovića

Ne očekuju da će ovakav odnos imati fatalne posledice. Kada se otvore stare rane, iskrsnu novi problemi, ljubav ih zatekne potpuno nespremne.
Amoreta i vi, na krilima ljubavi. Poletimo zajedno u svet ovog romana.

Pored nove knjige „Susret sa sudbinom“ na svim kioscima i u svim bolje snabdevenim knjižarama možete pronaći i „Ukus poljupca zanosne Sovinjon“ Heder Hejford, treći naslov iz edicije „Ljubav i vino“.

Povezana vest:  Predstavljena knjiga autističnog dečaka Naokija Higašide „Zašto skačem"

„Ljubav i vino“ je edicija u kojoj pratimo romanse lepih i pametnih devojaka koje nose imena po vrstama vina i opijaju poput njih. Polja lavande i nepregledni vinogradi, pomireni dubokim osećanjima.

Sovinjon Sen Pjer je uvek bila veoma ambiciozna. Lako je mogla da živi na visokoj nozi zahvaljujući porodičnom bogatstvu, ali završila je prava i počela da radi u maloj advokatskoj firmi. Njen život je bio uredan i sređen isto kao i zavidna kolekcija malih crnih haljina koje je imala, a njoj je sve to u potpunosti odgovaralo. Međutim, s vremena na vreme, žudela je Sofi da okusi i topli zagrljaj ljubavi.

Povezana vest:  "Pedeset nijansi - siva" sada i mjuzikl

Nakon slučajnog susreta sa Estebanom Moralesom, sinom nekada najvećeg rivala njenog oca Ksavijera, nešto se budi u zanosno lepoj Sofi. Možda je to njegova posvećenost zemlji i gajenju lavande, koja se poklapa s njenom ljubavlju prema parfemima, možda vitak stas, ali u ovom zgodnom čoveku postoji nešto čemu ona jednostavno ne može da odoli.

Oboje znaju da su njihove porodice u ratu, da ih mnogo toga razdvaja. Ono što Sofi i Esteban osećaju jedno prema drugom na velikim je iskušenjima, ali osećanja imaju poslednju reč.