Lagunin klub čitalaca svakog dana sve je brojniji!

Ana Jović je kupovinom knjige u Delfi knjižari „Momo Kapor“, Stanoja Glavaša 1 u Beogradu, postala jubilarni 450.000. član Kluba.

Ana je na poklon od Lagune dobila vredne knjige koje je sama izabrala: „Utvaru“ Jua Nesbea, „Kišne pse“ Dejana Stojiljkovića, „Kradljivca luridijuma“ Bobija Pirsa, „Vešticu iz Portobela“ Paula Koelja i „Deveti život Luja Draksa“ Liz Džensen.

Ovaj poklon sigurno će motivisati Anu da i ubuduće čita, a kao član Laguninog kluba čitalaca imaće popuste na kupovinu u knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Povezana vest:  Počele probe za "Staklenu menažeriju" u Narodnom pozorištu

Ana nam je otkrila da najviše voli da čita trilere i naučnu fantastiku, a Lagunine knjige čita godinama unazad. „Moram da priznam da mi je do sada knjige kupovala drugarica sa svojom karticom Laguninog kluba čitalaca, ali sada konačno i ja imam svoju karticu“, rekla je Ana.

Članstvo u Klubu čitalaca stiče se kupovinom makar jedne Lagunine knjige preko sajta www.laguna.rs ili u Laguninim klubovima čitalaca i aktivira se narednog radnog dana.

Povezana vest:  Nova knjiga dobitnice Ninove nagrade Ivane Dimić – „Iz mrtvog ugla“

Učlanjenjem u Klub naši čitaoci stiču brojne pogodnosti i popust od 10% u odnosu na knjižarske cene na sve Lagunine naslove u knjižarama označenim kao „Lagunin klub čitalaca“.

Redovni kupci – članovi Kluba imaju privilegiju da na svaka tri meseca ostvare sve veće popuste koji će im Lagunine knjige učiniti još pristupačnijim. Sa novom karticom u svim Laguninim klubovima u knjižarama Delfi članovi Kluba stiču pravo na popust od 5% na ostala domaća i strana izdanja, a prilikom kupovine 3 ili više knjiga popust od 10%. Članovi Kluba stiču pravo i na popust od 5% prilikom kupovine artikala gift programa u svim knjižarama Delfi i Delfi Skveru, a tu je i specijalni rođendanski popust od 40% koji članovi mogu ostvariti prilikom kupovine najviše 3 Lagunine knjige na svoj rođendan.

Povezana vest:  Sutra sahrana glumca Petra Kralja