evro_giunti_logo_knjizareKragujevac dobio knjižaru „Bookstore Evro-Giunti“

 

Izdavačka kuća “ Evro-Giunti “ otvorila je u petak, 02. jula knjižaru u Kragujevcu, prvu od četiri koliko će uskoro biti otvorene u Srbiji, a u kojoj će ljubitelji knjige na jednom mestu pronaći naslove svih žanrova, od beletristrike, preko religije, filozofije, umetnosti, do knjiga za decu, stručne i literature namenjene studentima i enciklopedija.

Povezana vest:  Počele probe predstave Vatre u JDP

Knjižaru „Bookstore Evro-Giunti “ otvorio je gradonečelnik Kragujevca Veroljub Stevanović a osveštao je vladika šumadijski Jovan.

Poznati pisci te izdavačke kuće potpisivali su svoje knjige, dok je najpopularniji voditelj za decu Peđolino najmlađe posetioce obradovao knjigama.

U knjižari na oko 200 kvadratnih metara u ponudi je oko 40.000 naslova domaćih i stranih izdavača, poseban kutak za decu, a tu je i galerija namenjenu stranoj knjizi, i sve to u luksuznom prostoru opremljenom po najvišim evropskim standardima poput knjižara „Đunti“ u Italiji.

Povezana vest:  Andre Riju i "Johan Štraus orkestar" večeras u Areni

Izdavačka kuća “ Evro-Giunti “ knjižaru je otvorila u Kragujevcu u Ulici kralja Petra I, kao doprinos odluci lokalne samouprave koja je 2010. godinu proglasila Godinom knjige i jezika.

Kako je najavljeno, izdavačka kuća će takve knjižare uskoro otvoriti i u Beogradu, Nišu i Novom Sadu.