spas_u_smrti_pressAlnari vam predstavlja knjigu “Spas u smrti”, autorke Nore Roberts

 

 

Predstavljamo vam nov naslov Izdavačke kuće Alnari. Reč je o knjizi SPAS U SMRTI, legendarne autorke Nore Roberts koja se u ovom romanu potpisuje kao Dž. D. Rob.

 

“Došla je u Njujork da bude policajka zato što je verovala u red i zato što joj je red bio neophodan kako bi preživela. Preuzela je kontrolu i postala Iv Dalas…“

Za nekoliko nedelja Iv Dalas više neće biti samo poručnica odeljenja za ubistva. Biće Rorkova supruga. Međutim, biće i prinuđena da odloži planove za venčanje kada joj se privatni i profesionalni život sudare…

Povezana vest:  Rasprodate karte za balet "Krcko Oraščić" - Ukrajinci prvi put u Beogradu

Njen najnoviji slučaj jeste istraga brutalnog ubistva jedne od najtraženijih žena na svetu — poznate manekenke koja ni od čega nije prezala kako bi se dočepala onoga što želi, pa makar to bio i muškarac koji pripada drugoj ženi. U ovom fatalnom ljubavnom trouglu, glavna osumnjičena je Ivina najbolja prijateljica Mejvis. Dalasova će morati da bira između značke i privrženosti, između posla i prijateljstva.

Povezana vest:  Svetlana Zaharova kao Faraonova kći 25. novembra u bioskopima „Cineplexx“

 

O autorki

Nora Roberts je autorka bestselera Njujork tajmsa sa preko sto napisanih romana. Takođe je i autorka popularnog i napetog futuristučkog serijala, koji objavljuje pod imenom Dž. D. Rob. Sa preko sto pedeset miliona prodatih primeraka i više od sedamdeset bestselera Njujork Tajmsa, Nora Roberts je nesumnjivo najslavnija i najomiljenija spisateljica današnjice.

Ovu knjigu kao i sve ostale naslove Izdavačke kuće Alnari možete pronaći u svim objektima knjižare Vulkan, u TC Mercator, Delta City, Usce (Beograd), u Pančevu, Novom Sadu, Kragujevcu, Šapcu, Čačku i Nišu.

Povezana vest:  Nada Kolundžija u Artgetu, Jovana Jevtić u Gvarneriusu