Poslednjih dana samo se o tome priča. „Jesi li videla novi Janin priručnik?! Koliko je dobar!“, čuju se komentari čitalaca o vlogerskom priručniku naše omiljene Jutjub zvezde Jane Dačović.

Jana nam objašnjava kako da planiramo svoje vlogove: kako da izaberemo boje, frizuru, šminku, garderobu, kako da napravimo listu proizvoda za lepotu i kako da ih predstavimo, kako da se zabavimo dok snimamo vlogove i budemo autentični.

Povezana vest:  „Borilački klub" u knjižarama

A sada ono što ste tražili!

Janu smo zamolili da potpiše primerke ovog priručnika koji su dostupni na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs. „Lepota – vlogerski priručnik s preporukama Jane Dačović“ možete poručiti iz bilo koje zemlje na svetu – Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, ali i Australije i Sjedinjenih Američkih Država!

Priručnik je podeljen na oblasti koje predstavljaju po jedno godišnje doba. Koristite ovu knjigu tokom godine da bi vas inspirisala da lepo izgledate u svakom periodu i planirate svoje vlogove. U svakom delu naći ćete stranice za planiranje koje su povezane sa aktivnostima koje će vam pomoći da vam vlogovi budu u trendu preko cele godine.

Povezana vest:  Dame biraju, tradicionalna osmomartovska akcija

Šta čekate? Okrenite se aktuelnom godišnjem dobu i nađite inspiraciju!