Novi roman Vanje Bulića „Dušanova kletva“ naći će se od utorka 29. maja u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs, na sajtu www.laguna.rs i kioscima.

 Knjigu možete kupiti u pretprodaji na https://www.laguna.rs/n3809_knjiga_dusanova_kletva_laguna.html, a knjiga će vam biti isporučena na kućnu adresu u utorak 29. maja. Prilikom kupovine knjige važe količinski i članski popusti i popust od 10% na nove naslove.

Povezana vest:  Dečja filharmonija u subotu u UŠĆE Shopping Centru

 „Dušanova kletva“ je novi triler Vanje Bulića u kojem se nastavljaju novinarske i istraživačke avanture Novaka Ivanovića.

„Ispred Palate pravde u Beogradu, pored spomenika caru Dušanu Silnom, jednog jutra pronađena je kesa za đubre i u njoj odsečena muška ruka koja drži jabuku. Oni čiju su decu silovali ili prodali pedofilima napravili su društvo „Dušanovi sledbenici“ i bore se da se ponovo primenjuje zakon kao u Dušanovo vreme i to dosledno“, ispričao je Vanja Bulić i dodao da priča dalje prati lanac trgovine ljudima, prostituciju, ali i političare.

Povezana vest:  PREDSTAVA ZAŠTO JE POLUDEO GOSPODIN R? OSVOJILA TRI NAGRADE U TIVTU

„U priči, dakle, imamo jednog tajkuna, političara, koji čini razna zlodela i kome se privode devojke sa skoro svakog kontinenta, a jedino što ga može zaustaviti jeste jedna njegova mana“, kaže dalje Vanja Bulić i naglašava da njegove knjige uvek predstavljaju mešavinu istorije i onoga što se događa danas, a „kada se reši tajna iz istorije, rešiće se i ono što nam se događa“.

Povezana vest:  Portret naše civilizacije - knjiga "Veliki gradovi kroz istoriju" u prodaji od 30. decembra