Moscow_City_Ballet_PosterPromotivna cena karata za Moscow City Ballet još pet dana

 

Karte za predstave „Labudovo jezero“ i „Krcko Oraščić“, se još 5 dana, dakle do 15. novembra, prodaju po promotivnim cenama!

Prvi put u Beogradu, Moscow City Ballet igraće dve predstave u dva dana. U Sava Centru, 7.12. na programu je „Labudovo Jezero“, a  8.12. „Krcko Orascic“.

U promotivnom periodu, od petka 22. oktobra do ponedeljka 15. novembra , u prodaji su ulaznice za obe predstave zajedno, po promotivnoj ceni od 4000 dinara.

Povezana vest:  SUTRA POČINJE PRODAJA ULAZNICA ZA 14. NOĆ MUZEJA

Po završetku promotivnog perioda, od 16. novembra u prodaji će biti pojedinačne ulaznice za svaku predstavu.

Prodaja ulaznica se vrši na blagajnama Sava Centra, Eventima i Card Service-a.

1988. godine Moscow City Ballet je osnovao ugledni ruski koreograf Viktor Smirnov-Golovanov. Prvi puu su se pojavili u Seulu, Koreja, 1989. Uspesi postignuti izvan Rusije, svrstavaju Moscow City Ballet u grupu ruskih baletskih ansambala sa najviše inostranih gostovanja. Između ostalog, njih je videla i publika u Poljskoj, Belgiji, Kipru, Egiptu, Nemačkoj, Hong Kongu, Japanu, Izraelu, Sjedinjenim Američkim Državama , Kini, Singapuru i naravno Rusiji. Primera radi, Moscow City Ballet je samo u Velikoj Britaniji od 1991. godine imao preko 1200 nastupa.

Povezana vest:  Anja Suša se vraća na Bitef sa predstavom #Jeanne

Kako je klasični balet jedan od najvažnijih delova nacionalnog kulturnog nasledja Rusije, Victor Smirnov-Golovanov se trudi da ga prikaže što većem broju gledalaca, posebno mlađoj generaciji. Moscow City Ballet je poznat po visokom igračkom kvalitetu ansambla, kao i po gajenju tradicije ruske baletske škole.