Mark Levi, autor najčitanijih francuskih romana na svetu, više je od uspešnog pisca – on je društveni fenomen. Za osam godina prodato je 20 miliona primeraka njegovih knjiga, koje su prevedene na više od 40 jezika. Kod nas je privukao pažnju čitalaca romanom „Sve što smo prećutali“, a od subote 14. jula u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs pojaviće se njegov roman „A ako je to ipak istina“.

Povezana vest:  Preminuo prvak Drame Narodnog pozorišta u Beogradu Tanasije Uzunović

Ovo je Levijev prvi roman koji mu je doneo veliki uspeh u svetu i nagradu „Goja“, a Spilberg je po njemu snimio film „Kao u raju“. Ova zapanjujuća ljubavna priča izaziva nas da promislimo o suštini romantičnog odnosa i našoj beskrajnoj želji da verujemo.

Šta biste pomislili kad biste u svom plakaru pronašli ženu, koja se još i iznenadi što možete da je vidite? Koja se pojavljuje i nestaje kad god poželi i tvrdi da je u dubokoj komi na drugom kraju grada? Da li biste joj poverovali i sami zakoračili u neverovatnu avanturu? Jer, šta ako je to ipak istina?

Povezana vest:  BELEF 2011, U Kolarčevoj zadužbini otvoren 20. BELEF

O tome razmišlja Artur, mladi arhitekta iz San Franciska, kad otkrije Loren u svom stanu.

Artur je jedini koji može otkriti Loreninu tajnu, jedini ko može da je vidi, čuje i razgovara s njom. Kada doktori odluče da je isključe sa aparata – što bi uništilo čarobni odnos koji su Artur i Loren razvili – on mora da nađe način kako bi je spasao. Jer, uostalom, jedino njena ljubav može spasti njega.

Povezana vest:  Pijanistički resitali Anđele Dinić i Mladena Maksovića

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]