Istraživanja su pokazala, a to su potvrdili i čitaoci, da životni vek knjige kreće nekoliko nedelja po njenom objavljivanju. Budući da najveće popuste Laguna odobrava za Noć knjige, koja se održava „samo“ dva puta godišnje, želeli su da vam dobre knjige učine dostupnim tokom cele godine.

Zbog toga su uveli popust od čak 30% na aktuelne naslove samo za članove Laguninog kluba čitalaca u knjižarama u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, kao i prilikom kupovine preko sajta www.laguna.rs!

Povezana vest:  Mastercard, Laguna, Delfi i Cineplexx – tim za omiljenu sredu

Popust od 30% počeo je da se primenjuje 1. avgusta. Odnosi se na oko 30 odabranih naslova na mesečnom nivou i zameniće dosadašnji popust od 10% na nove naslove koji je trajao samo 2 nedelje!

Svakih 15 dana osvežavaće listu novim knjigama, zato je važno da budete u toku i informišete se na vreme, u knjižari, putem Newslettera koji dobijaju članovi Laguninog kluba ili na sajtu www.laguna.rs! U ponudi će se naći svetski hitovi, kao i knjige domaćih autora!

Povezana vest:  Nova podela u operi Manon Lesko

Uz novi popust od 30% na aktuelne naslove, neće važiti drugi popusti, ali će se kupovina računati pri obračunu kvartalnog popusta.

Kompletan spisak naslova za avgust mesec koji su na popustu od 30% pogledajte na linku: https://www.laguna.rs/laguna-aktuelno.html

Uživajte u čitanju i radosti koju donose dobre knjige!