Ljubavni roman Zauvek moj dragi, autorke bestselera Džodžo Mojes, jedan je od najprodavanijih na nedavno održanom 63. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga. U pitanju je treća knjiga iz serijala o Luizi Klark koju smo zavoleli u bestseleru Dok nisam srela tebe.

Poslednja knjiga čuvene trilogije, Zauvek moj dragi, nastavlja da prati život mlade Luize Klark u njenoj potrazi za srećom. Iako je kilometrima udaljena od njene ljubavi Sema, Lu je svesna da mora da se posveti poslu. Pored divnog poslodavca, tu je i njegova prelepa hirovita žena koja krije tajnu. U Luizin život pun neizvesnosti, još više nemira uneće novo poznanstvo muškarca koji budi sećanja na bolnu prošlost. A kada se kockice slože, moraće da se zapita: Ko sam ja? I kako da poslušam srce koje živi na dva mesta? Kako će se Lu snaći daleko od života u Londonu i odgovoriti na izazove koje glamurozni svet sa sobom nosi, svi ljubitelji ljubavnih životnih priča saznaće u novom romanu Zauvek moj dragi.

Džodžo Mojes rođena je 1969. godine u Londonu. Nakon završenih studija 1992. godine, radila je kao novinar u nekoliko dnevnih i nedeljnih listova. Od 2002. bavi se samo pisanjem, i povremeno objavljuje kolumne u Dejli telegrafu. Udata je, ima troje dece i živi na farmi u Eseksu. Knjige Džodžo Mojes prevedene su na 44 jezika, a prema procenama, u Brazilu je nadmašila prodaju knjiga Dž. K. Rouling. Vulkan je, između ostalih, objavio i sledeće naslove ove autorke: Dok nisam srela tebePosle tebeNe oklevaj ni trenPoslednje ljubavno pismo i Snovi u plavom.

Povezana vest:  Gost Beogradskog sajma knjiga književnost na portugalskom