Vulkan izdavaštvo predstavlja ljubavnu priču koja će vas ugrejati ove zime! Jednog dana u decembruroman za sve romantike, potpisuje autorka Džozi Silver. Publika širom sveta oduševljena je ovim neponovljivim bestselerom, a uskoro će osvojiti i srca svih vas!

Jednog dana u decembru je ljubavna priča o tome šta se dešava nakon što upoznate, ili ne upoznate onog pravog. Deset godina prijateljstva, propuštene prilike, promašeni putevi i sudbina koja se poigrala sa glavnim junacima, ostaviće trag i na čitaoce. Radosna, dinamična i neobična romansa podsetiće nas, da na putu do sreće, sudbina često umeša prste i izmeni planove kada to najmanje očekujemo. Topla priča dočarava najdublje emocije glavnih junaka i omogućava čitaocima da se sa njima poistovete. Roman istražuje ljubav, a čita se kao triler ispunjen tajnama i izdajama srca.

Povezana vest:  Prolećni sajam knjiga u Delta Cityju

Lori je prilično sigurna da ljubav na prvi pogled postoji samo u filmovima. Ali onda, jednog snežnog decembarskog dana, kroz zamagljen prozor autobusa ugleda čoveka za kog istog trenutka zna da je onaj pravi. Pogledi im se sreću, nastupa trenutak čiste magije… a onda je autobus odvozi dalje. Ubeđena da im je suđeno da se opet sretnu, cele godine ga uzalud traži na ulicama, po autobuskim stajalištima i kafićima. I baš kada se pomirila sa tim da ga više nikada neće videti, njena najbolja drugarica upoznaje je sa svojim novim momkom Džekom. Lori ne može da veruje svojim očima: to je on, muškarac za kojim je mesecima čeznula. Slomljenog srca, odlučuje da zaboravi i njega i onaj čarobni prvi susret, i nastavi dalje sa svojim životom. Ali zakone ljubavi ponekad je teško shvatiti, a sudbina prati neobjašnjive smernice da bi nas dovela do srećnog kraja.

Povezana vest:  Drugi novobeogradski sajam knjiga od 22. do 28. aprila

Džozi Silver je nepopravljivi romantik. Svog supruga upoznala je tako što ga je na rođendanu slučajno nagazila. Trenutno živi sa suprugom, njihova dva sina i mačkom u jednom malom gradu u Engleskoj.