Moćna i zanimljiva čarolija u romanu Mit o vešticama

///Moćna i zanimljiva čarolija u romanu Mit o vešticama

Moćna i zanimljiva čarolija u romanu Mit o vešticama

Mit o vešticamaneverovatno inovativna i duhovita knjiga, sa sjajnim ilustracijama Krisa Ridela, očaraće srca mnoge dece! U pitanju je drugi deo serijala o modernim vešticama autorke Eme Fišel. Roman ispunjen čarolijama, energijom i humorom pisan je pristupačnim jezikom, uz mnoštvo duhovitih likova i neočekivanih obrta. Mit o vešticama namenjen je deci starijoj od 8 godina i svim ljubiteljima magije.

Povezana vest:  Nove pesme Andree Bočelija na koncertu u Kombank Areni 10. maja

Glavna junakinja Flo obožava knjigu o magičnim mitovima i vešticama. Njena omiljena priča je mit o Hagrdobi s crnom magijom, nestalim malim vešticama i zlobnim kikotanjem. Flo ni ne sluti da je Hagrdoba zapravo stvarna i da se vratila u Hagspit. Šta može da učini kada joj niko ne veruje i ne želi da joj pomogne? Da Flo ne bi ostala potpuno sama, pridružite joj se u nezaboravnoj avanturi i otkrijte nove magične svetove!

Ema Fišel, savremena britanska autorka, napisala je mnogobrojne romane za decu. Među njena najpopularnija dela ubraja se serijal o magičnom svetu modernih veštica iz porodice Skričet. Autorkaživi u Londonu i majka je troje dece. Vulkančić je do sada objavio i prvu knjigu trilogije o modernim vešticama pod nazivom Vešterija – svet modernih veštica.

By | 2019-01-16T12:02:41+00:00 januar 16th, 2019|Kultura|0 Comments

Leave A Comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.