Izdavačka kuća Laguna objavljuje zbirku pesama za decu „Kišni glistac”, čiji je autor naš poznati glumac Andrija Milošević.

Šta se dogodilo sa hrabrim kišnim gliscem koji je krenuo da ispita koji to strašni stvor živi u šumi? Kako se ćure našlo usred bure? Ko je pronašao zlatnog zmaja? Sve to ćete saznati upravo u ovoj zbirci. Uživaćete u zabavnim pesmicama Andrije Miloševića, a njegove sjajne stihove prate i izvanredne ilustracije Nemanje Ristića. Zahvaljući ovoj knjizi, kroz smeh ćete shvatiti svu važnost i snagu iskrenog prijateljstva.

Povezana vest:  Superfinale letnje akcije Vulkan izdavaštva: 6 knjiga za 999 dinara!

„Pesme pišem od radosti i za radost. To vam je kao neka košava u glavi. Ona raznosi maštu, priča priče, podstiče kreaciju i drži vas budnim do poslednjeg slova. Deca su moji drugovi. Oni razumeju razloge zašto lasta živi na mesecu“, kaže Andrija Milošević.

Popularni srpski i crnogorski pozorišni, televizijski i filmski glumac rođen je u Podgorici, ali slučajno, jer su mu roditelji bili u prolazu. Odmah po rođenju nastavili su ka Nikšiću, gradu u kojem je dočekao pubertet. Glumu je upisao odjednom, iznebuha, iznenadivši i sebe i druge, jer nikada pre toga nije video izvođenje neke pozorišne predstave. I pored televizijske slave, tvrdi: „Beskrajna je moja igra, nema kraja mom uživanju, mojoj zabavi, smehu, nervozi, a sve to mi daje gluma.“

Povezana vest:  Sjajna edukativna knjiga za decu „Reci mi gde?" u prodaji od ponedeljka

Knjigu „Kišni glistac“ možete pronaći od ponedeljka, 11. februara, u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.