Romansa u Budimpešti pisana je za ljubitelje zanimljivih, nesvakidašnjih ljubavnih priča, a radnja romana smeštena je u prelepoj Budimpešti. Autorka knjige Roža Gaston često je osvajala nagrade na književnim konkursima i važi za jednu od omiljenih među čitateljkama ovog stila.

Glavna junakinja romana Keti Dunai je uspešna poslovna žena i ima život kakav se samo može poželeti. Iako baš i nema mnogo vremena za sebe, zbog problema sa porodičnim imanjem moraće da ostavi glamur i brzi život Menhetna i otputuje u Budimpeštu. Opušteni ritam ovog grada joj prija, a dok uživa u hotelskom bazenu, njenu pažnju privući će Jan, zgodni Danac s kojim će provesti šest čarobnih dana. Kad se ona zbog posla hitno vrati u Njujork, Jan želi da daju šansu njihovoj vezi, siguran da će njihova ljubavna priča preživeti i van privatnosti hotelske sobe u Budimpešti. Ali ne razdvaja ih samo okean: rastrzana između karijere i ljubavi, Keti mora da ostavi za sobom prošlost kako bi otvorila srce čoveku koji ju je podsetio na to šta je prava sreća.

Povezana vest:  Knjiga za praznične dane „Zamisli želju za Božić" Kejt Forster u prodaji

Roža Gaston piše zabavne knjige o ozbiljnim temama. Studirala je evropsku intelektualnu istoriju naJejlu, a zatim magistrirala na međunarodnim poslovima na Univerzitetu Kolumbija. U međuvremenu je radila kao pevačica i pijanistkinja po celom svetu. Živi s porodicom u Bronksvilu u Njujorku.

Vulkan izdavaštvo prvi put objavljuje delo ove autorke. Slični naslovi su: Ljubila sam Tolstojaautorke Peni Rid, Džulijet Nika Hornbija i Spomenar Finule Karni.

Povezana vest:  Vreme je da se upoznate sa prvih sedam "Bajki" Uroša Petrovića!