„Razigravanje”, tradicionalni maraton igre u organizaciji Beogradskog festivala igre i kompanije Vip mobile, održano je na Dorćol Platzu. Posetioci su uživali na podijumu uz dobru atmosferu i podršku razigranih moderatora Ide Prester i Đorđa Makarevića, a mnogi su pokazali i svoj freestyle talenat u dobrom ritmu za koji se pobrinula DJ Miss Millie.

„Razigravanje” je obogaćeno i programom za decu, pa su najmlađi u terminu od 11 do 13 časova mogli da isprobaju svoje prve baletske korake sa solistkinjom Baleta beogradskog Narodnog pozorišta i pedagogom u Nacionalnoj fondaciji za igru, Anom Ivančević, ali i učenicama Baletske škole Nacionalne fondacije za igru, Minom Trunić i Milom Nikolic.

Povezana vest:  Odlične ocene za mjuzikl "Producenti" u Opatiji

Najenergičnijim učesnicima večernjeg „Razigravanja” dodeljene su vredne nagrade, pa je tako najbolji ples osvojio telefon Huawei P20, glavnu nagradu, dok su i drugi razigrani učesnici dobili JBL zvučnike FLip 4, JBL bežične slušalice, kao i ulaznice za 16. Beogradski festival igre. Lepa atmosfera puna osmeha, igre i pozitivnih vibracija pokazala je da su Beograđani spremni da u svom gradu uživaju u predstojećem festivalu i nastupima najboljih svetskih trupa igrača.

Povezana vest:  Izložba u Beču – „U zanosu pisanja“: od Muzila do Bahman

16. Beogradski festival igre se održava od 22. marta do 12. aprila, pod sloganom „Emocije”. Na festivalu, koji Vip mobile sa ponosom podržava već 12. godinu, publici u Beogradu, Novom Sadu i Vršcu predstaviće se 16 trupa iz 11 zemalja, sa ukupno 21 koreografskim komadom, kao i 23 sola i dueta.