Roman Sada me poljubi pisan je za sve ljubitelje nesvakidašnjih životnih priča smeštenih u prelepoj Italiji. Jednom kad osetimo pravu ljubav, teško da možemo da je kontrolišemo. Pogodi nas pravo u srce i uzdrma nam čitav svet, i onda je prekasno: ni udaljenost u vremenu ili prostoru ni prirodne nepogode ne mogu da je zaustave. Upravo to se dogodilo i Leonardu, glavnom junaku romana.

Leonardo je imao samo jednu veliku ljubav u životu. Zvala se Anđela i nestala je bez traga ubrzo po rođenju njihove ćerke Laure, pre sedamnaest godina. Od tada je imao mnogo veza, ali nijedna žena nije uspela da zauzme Anđelino mesto. Zbog toga traži ljubav u jednostavnim životnim zadovoljstvima: muzici, starim prijateljima, čak i u zahvalnosti klijenata čije automobile popravlja. S druge strane, u jeku pubertetskih bubica, Laura se svakog dana sve više udaljava od oca i pokušava da shvati zašto ih je Anđela napustila. Kad Leo konačno dopusti ćerki da ide s društvom na Mikonos, ona će se vratiti kući drugačija, sa šokantnim otkrićem o majci. Ovo putovanje pomoći će joj da pronađe snagu u sebi i shvati šta znači ljubav. A Leo će naučiti da, samo ako dovoljno želimo, i najmanji čin ljubavi može da bude pravo čudo.

Povezana vest:  Izložba „Futro Design Annual Report 2016"

Roberto Emanueli rođen je u Rimu, gde živi i radi. Slavu je stekao pre svega svojim blogom, koji ima veliki broj pratilaca širom sveta. Osim u Italiji, njegov prvenac Sada me poljubi postao je bestseler i u Španiji i Latinskoj Americi. Vulkan izdavaštvo prvi put objavljuje delo ovog autora, a slični naslovi su: Romansa u Budimpešti Rože Gaston, Spomenar Finule Karni i Džulijet Nika Hornbija.

Povezana vest:  JDP I MIKSER HOUSE UDRUŽENIM SNAGAMA KREIRAJU NOVE UMETNIČKE PROJEKTE