Vulkan izdavaštvo vas poziva na (ne)standardno književno veče zakazano za ponedeljak, 13. maj,sa početkom u 18 sati, u knjižari Vulkan KCB (Trg republike 5). Pošto će tema večeri biti trileri, samo tog dana pripremili smo 20% popusta na trilere Vulkan izdavaštva u svim Vulkanknjižarama.

O izvanrednom srpskom trileru Deca zla i nesvakidašnjim skandinavskim romanima Anabel iDevojka koja je ćutala govoriće popularni bookstagrameri i influenseri:

Teodora Miljković @laylareiko
Miloš Pavlović @blizanac93
Dušan Pavlović @den___den
Adrijana Jevtić @adri_doing_things
Jelena Pajović @bookish.rabbit

Povezana vest:  Najavljena nova sezona Bitef teatra i premijera predstave Sofia

Živopisan i uzbudljiv roman Deca zla, pisan u vremenu koje je blisko nama, prepun je neočekivanih obrta. Autor ove izvanredno ispričane priče sa znalački raspoređenim zamkama i nepredvidivim rešenjem na samom kraju je Miodrag Majić, sudija Apelacionog suda u Beogradu. U romanu onobjašnjava kako da se sa zlom izbori bespomoćan pojedinac, da sačuva veru u zdrav razum i ne dopusti da zlo utiče na njegovu percepciju o sebi i drugima. U pitanju je sirova priča istisnuta iz života, kojoj je autor podario trajanje u vremenu.

Povezana vest:  Audicija za igrače za balet "Prokleta avlija"

Ukoliko ste ljubitelji neprevaziđenih skandinavskih trilera, oduševiće vas Anabel, najprodavaniji švedski roman u 2017. godini. Kad jedne letnje noći sedamnaestogodišnja Anabel nestane, policiji u malom Gulspongu biće potrebna pomoć detektivke Šarlin Lager. Dok pokušava da sazna ko je Anabel i šta joj se desilo, Šarlin će se suočiti s najstrašnijim sećanjem iz detinjstva.

Treći triler, Devojka koja je ćutala, podjednako uzbudljiva i napeta švedska senzacija, pokreće kod čitalaca snažne emocije i ostavlja bez dana. Knjiga iz serijala o Sebastijanu Bergmanu, koju potpisuju Hans Rosenfelt i Mikael Jort, kao stvorena je za ljubitelje majstorski napisanih kriminalističkih trilera.

Povezana vest:  Dugo iščekivani sedmi nastavak serijala "Sedam sestara" Lusinde Rajli u prodaji

Koji god da je vaš prvi izbor, ne propustite jedinstvenu priliku da se zajedno družimo, razmenimo ideje i prodiskutujemo o trilerima koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim! Ujedno, imaćete mogućnost i da svoju biblioteku upotpunite novim omiljenim trilerima Vulkan izdavaštva po jedinstvenoj ceni!

Vidimo se u ponedeljak, 13. maja, u knjižari Vulkan KCB!