Nema toga što se ne može preživeti, poručuje Zorana Schultz novim romanom Povratak u život, sa željom da motiviše svakoga ko je u nekom trenutku pomislio da se preda. Moguće je vratiti se jači nego pre, ističe autorka, samo ako čovek nađe snagu da ustane i krene dalje. U romanu će se pronaći svi ljubitelji savremenih priča, ali i popularne psihologije.

Kako izgleda jutro posle sudbinskog preokreta i koliko tamna ume da bude noć? Šta uraditi kada se učini da je sve izgubljeno i da ništa više neće biti kao pre? Kako pronaći motiv za građenje nove sreće usred najteže nevolje? U romanu Povratak u život Zorane Schultz čitalac će naći odgovore na ova i mnoga druga životna pitanja. Dobiće krila da voli sopstveni život, i u dobru, i u zlu. Jer sve što se dogodi, dato nam je da bi nas učinilo boljim i zahvalnijim za lepotu života, koji vredi živeti samo punim plućima, i do kraja. Najteža bitka se dobija kad čovek reši da se ne preda, poručuje autorka. Upečatljivo, dan po dan, opisuje je ogoljeno, snažno, podsticajno. Iako je noć najtamnija pred svitanje, onom ko je doživeo da mu se život razlomi na komade to najčešće nije uteha.

Povezana vest:  „Šeherezadino ćutanje“ Defne Suman u prodaji od 31. jula

Autorka Zorana Schultz pojavila se na književnoj sceni 2013. godine romanom Ukus greha, koji je za kratko vreme postao jedan od najtraženijih domaćih ljubavnih romana. Čitalačku publiku nije izneverila ni drugom knjigom, Stani, srce, a 2015. godine objavljen je i njen treći roman – Žongler. Usledili su novi bestseleri, Preplitanje i Tren neizbežnog, u izdanju Vulkan izdavaštva.

 

Povezana vest:  „Fantastična knjiga o dinosaurima“ u prodaji