Od autorke bestselera Njujork tajmsa Lore Sebastijan sledi nastavak romana Princeza od Pepela,koji ste nestrpljivo čekali. Knjiga je do sada objavljena na više od dvadeset jezika i postala je jedan od najinteresantnijih YA naslova fantastike. Gospa od Dima, drugi deo trilogije koja je osvojila srca tinejdžera širom sveta, mračna je i uzbudljiva priča, i čita se u jednom dahu.

Nastavak čuvenog svetskog bestselera prati život mlade Teo i njenu borbu za oslobođenje svog naroda i povratak surovo oduzetog prestola koji joj pripada. Ukoliko vas je oduševila priča o borbi i hrabrosti – Princeza od Pepela, pripremite se za izvanredan rasplet, fenomenalnu avanturu koja vas neće ostaviti ravnodušnim.

Povezana vest:  Triler koji nećete lako zaboraviti: Anabel

Glavna junakinja zna da jedino mir osigurava opstanak Astreje. Nažalost, nekad ni mir nije dovoljan. Iako je Teo uspela da pobegne od kajzera i povede princa Serena kao taoca, duša joj je okovana teškim lancima njenog naroda, koji i dalje pati pod okrutnom kajzerovom vladavinom. Žrtvovanjem svoje slobode i pristankom na udaju, Teo se nada da će vratiti slobodu izmučenom narodu. Iz svih krajeva sveta dolaze prosci, spremni da urade sve što Teo zatraži. U nadmetanju za njenu pažnju neki od njih neće igrati po pravilima, a Teo će morati, pronicljivim potezima, da sačuva svoj život, ali i živote odanih prijatelja. Da li će u tome uspeti, ostaje da saznate u romanu Gospa od Dima.

Autorka ovog neverovatnog romana, Lora Sebastijan, odrasla je u Južnoj Floridi i pohađala je Koledž umetnosti i dizajna u Savani. Trenutno živi i radi u Njujorku. Prvi deo trilogije, Princeza od pepela, možete pronaći među objavljenim izdanjima Vulkan izdavaštva.