Zen: Jednostavno srećan život

///Zen: Jednostavno srećan život

Zen: Jednostavno srećan život

U knjizi Zen: Jednostavno srećan život proslavljeni budistički sveštenik Šunmjo Masuno otkriva kako uživati u životu. Saznajte dugo skrivane tajne budističkih mistika i daleke istočnjačke filozofije. Jednostavni i lako primenjivi saveti pomoći će vam da ulepšate životnu svakodnevicu.

Ako svet ne funkcioniše onako kako ste zamislili, možda je najbolje da promenite sebe. Tada ćete izaći na kraj sa čim god da se suočite, lagano i bez teškoća. Zen čine navike, ideje i saveti. On je riznica duboke, a opet jednostavne mudrosti. Ova knjiga u izdanju Vulkan izdavaštva govori o jednostavnom životu, u zen-stilu, i može je čitati ko god poželi. Zen: Jednostavno srećan životdonosi budističke pouke i prikazuje nam istočnjačku filozofiju u njenom najjednostavnijem i najprimenjivijem obliku.

Šunmjo Masuno je vrhovni sveštenik jednog budističkog hrama u Japanu starog četiristo pedeset godina. Višestruko je nagrađivan dizajner zen-bašta za klijente širom sveta i profesor ekološkog dizajna na jednom od vodećih fakulteta umetnosti u Japanu. Drži predavanja širom sveta, uključujući i ona na Fakultetu likovnih umetnosti u Kembridžu, Univerzitetu Kornel i Univerzitetu Braun.

Povezana vest:  Ljubica Beljanski-Ristić i Boris Goldovski dobitnici Nagrade za životno delo Mali princ Međunarodnog festivala pozorišta za decu u Subotici
By | 2019-07-10T21:13:34+00:00 jul 10th, 2019|Kultura|0 Comments

Leave A Comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.