mi deca sa stanice zooPremijera predstave „Mi deca sa stanice Zoo“ u „Dadovu“ 

Predstava „Mi deca sa stanice Zoo“, rađena po istoimenoj knjizi Kristijane F, koju je u saradnji sa Centrom za prevenciju narkomanije i uz podršku Sekretarijata za kulturu Beograda, pripremio Centar za kulturnu edukaciju „Studio“, biće premijerno izvedena sutra u pozorištu „Dadov“. 
Predstava je rađena po jednoj od najčitanijih knjiga među pripadnicima mlađe generacije i na autentičan način predstavlja ispovest devojčice koja je sa 14 godina postala teški zavisnik od heroina, navedeno je u saopštenju „Studija“. 
U predstavi igra 12 mladih ljudi, polaznika master grupe „Studija“. Pripreme za ovu predstavu su počele početkom oktobra, a glumci su prolazili kroz poseban vid edukacije, koja je sprovedena u saradnji sa Centrom za prevenciju narkomanije opštine Zvezdara. 
Predstava će biti izvedena u okviru kampanje „Borba protiv narkomanije među mladima“ i pored Beograda videće je i publika u još nekoliko gradova Srbije. 
„Mi deca sa stanice Zoo“, ispovest Kristijane F, namenjena je tinejdžerskoj populaciji, ali i roditeljima koji čine veoma bitan faktor u sprečavanju širenja narkomanije. 
Reprizna izvođenja zakazana su za 26. i 30. mart.

Povezana vest:  Prva premijera u BDP-u mjuzikl Budjenje proleća