sladak-pocetakSladak početak škole – na poklon knjige i proizvodi Bambi

Početak nove školske godine predstavlja nove izazove kako za đake, tako i za roditelje. Kako bi najmlađe čitaoce na najbolji mogući način pripremili za predstojeći period izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi organizovali su akciju „Sladak početak škole“ koja će mališanima ulepšati prve školske dane.
Od ponedeljka, 26. avgusta, uz kupovinu dve knjige za decu ili tinejdžere u izdanju Lagune na poklon dobijate ukusni Bambi proizvod i još jednu poklon knjigu u izdanju Lagune koju smo pripremili za vas, „Veštica iz kupinovog dola“, „Goblini s drveta“, „Legenda o najgorem dečaku na svetu“ i druge koje možete odabrati na kasi prilikom kupovine.
Akcija „Sladak početak škole“ vodi na uzbudljivu avanturu koja utiče na koncentraciju i bolje pamćenje kod dece kroz neverovatne priče najboljih Laguninih dečjih knjiga i slatkih ukusa Bambi plazmica ili Juhu čokoladica.
Svaka reč iz dobre knjige za decu odjekne u dečjoj glavici, stimuliše maštu, stvara slike, uči razumevanju sveta. I stvara zdravu podlogu za samostalno istraživanje kućne, a potom i one velike, školske biblioteke.
Uz dobre knjige obradujte svoje mališane i omiljenim Plazma keksićima za decu sa dodatno obogaćenom mlečnom formulom, omega-3 masnim kiselinama koje doprinose boljoj koncentraciji i boljem pamćenju, kao i 12 vitamina i 3 minerala za pravilan rast i razvoj dece. Plazma keksići za decu pružaju zdravo i razigrano odrastanje uz različite oblike keksića, i to u obliku životinja.
Pune mleka, sa najkvalitetnijom Bambi mlečnom čokoladom i najrazličitijim vrstama punjenja, Juhu je jedan od najomiljenijih dečjih slatkiša.
Slatka akcija zbog koje će mališani s nestrpljenjem čekati prve školske dane važi u svim knjižarama Delfi do 6. septembra 2013. godine.
Roditelji, ako želite svojoj deci da obezbedite kvalitetniji i ukusniji početak škole, posetite najbližu knjižaru Delfi i pružite svom detetu interesantno lutanje svetovima mašte, skrivenih između stranica dragih nam knjiga začinjenih slatkim ukusima omiljenih Bambijevih proizvoda.
Na ovoj akciji važe članski i količinski popusti, a spisak poklon knjiga možete pronaći na kasi.

Povezana vest:  Izložba fotografija Majkla Nikolsa u Beču