jinxNovi singl Džinksa!

 

Zagrebački Džinks (Jinx) pola godine od uspešnog koncertnog debija u Beogradu i nakon jedne godine, četiri meseca i 23 dana diskografske tišine objavili su novi singl „Da smo se voljeli manje“!

 

-Hrabro ćemo već sad staviti ‘Da smo se voljeli manje’ na popis najvećih pjesama koje je bend napravio. To su savršene četiri minute najprofinjenijeg zavodljivog Džinks zvuka koji će osvojiti ljeto. Naravno, ‘Da smo se voljeli manje’ nije jedina nova pjesma koju Jinxi imaju. Ima toga još i zvuči fenomenalno… – saopštio je Dallas Records.

Povezana vest:  Sara Jovanović: Sve za ljubav fanova

 

Da pojava novog singla u ovom trenutku nije puka slučajnost, potvrđuje izjava gitariste Coca Moskita (Coco Mosquito), data pred rasprodate novembarske koncerte Džinksa u Domu omladine Beograda Beogradu i novosadskoj „Tremi“, da će do maja završiti rad na novom albumu koji će izaći ove godine godine.

 

-Nove pjesme imaju malo neku hipijevsku, Dilanovsku crtu, ali to treba jako, jako uslovno shvatiti – rekao je jesenas Coco, a nadamo se da ćemo uskoro čuti kako zvuči čitav novi materijal.

Povezana vest:  MLADA NADA AMSTERDAMSKE DJ SCENE JOB JOBSE U BEOGRADU OVE SUBOTE