dodela 1Daniel Kajmakoski: Nagrada, singl i turneja!
 
Na današnjoj dodeli nagrade luksuznog MINI automobila Daniel Kajmakoski, pobednik prve sezone X Factor Adria koja se emitovala na Pink televiziji, ekskluzivno je najavio svoj novi singl i X Faktor regionalne turneje! Turneja počinje 23.5.2014. u Skoplju, u Areni Boris Trajkoski, a nastaviće se u Bosni, Srbiji i Crnoj Gori.
Prvom pobedniku regionalnog šou programa „X Faktor“ Danielu Kajmakoskom danas je, u prijatnom ambijentu salona automobila MINI u Radničkoj ulici, svečano uručena nagrada: luksuzni automobili MINI COUPE Cooper SD. Ključeve ovog modernog automobila uručio je Goran Jovanović ispred kompanije Delta Motors rekavši: -Čast nam je što će ovaj momački auto voziti baš talentovani Daniel Kajmakoski, prvi pobednik ovako velikog šou programa kakav je X Faktor Adia.
Daniel je ovom prilikom najavio svoj prvi singl, kao i turneju superfinalista X Faktora: -Vredno radimo na mom singlu, verujemo da ćemo ga završiti do 23.5. kada počinje naša regionalna muzička turneja baš u Skoplju, te će svi posetioci koncerta moći ekluzivno da čuju moju prvu pesmu. Veoma sam uzbuđen i što ću od danas voziti ovaj prelepi automobil, nagradu od produkcije MBK i kompanije Delta Motors.“
Povezana vest:  Džastin Biber gostuje u Simpsonovima!