texas foto
Predgrupa Stivenu Sigalu u Sava centru Texas Flood
 
Kako je junak akcionih filmova lično tražio, kao predgrupa Stivena Sigala i njegovog bluz benda u Sava Centru 24. juna, nastupaće domaća grupa Texas  Flood! Grupa Texas Flood je nastala pod uticajem legendarnih Stevie Rai Vaughan, Jimi Hendriks, Gov’t Mule i Led Zeppelin i već deset godina neguje žestok gitarski bluz rok!
Ovaj power-trio iza sebe ima blizu 1000 svirki, a 2009. je svirao i kao predgrupa čuvenog teksaškog benda ZZ Top u Beogradskoj areni pred 10 000 ljudi.
Texas Flood ima reputaciju visoko energičnog, glasnog i ponosnog bluz rok benda sa velikim brojem posvećenih fanova.
Ulaznice za koncert Stivena Sigala koji će sa svojim bluz bendom i grupom Texas Flood  nastupiti u Sava centru, 24. juna su u prodaji po cenama od 2500, 2900 i 3500 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama:  Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ šoping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com iwww.eventim.rs.   
 Ljubav prema bluz muzici, Sigal neguje od detinjstva a mnogi bi se iznenadili činjenicom da se muzikom bavi mnogo duže nego glumom. Prvu gitaru dobio je u svojoj 12. godini i od tada bez prestanka svira bluz.
Trenutno radi na trećem albumu ali pre toga, u junu i julu, odlučio je da obiđe Evropu a na njegovom putu naći će se i Beograd!
Ne propustite jedinstvenu priliku da ga uživo vidite u ulozi u kojoj ga do sada nikada niste videli – sa gitarom i iza mikrofona!
Povezana vest:  Ulaznice za tribine za koncert grupe Smak puštene u prodaju