Il Divo Press Shot Stage 1

Nabavite odmah ulaznice a plaćajte na rate – Il DIVO

Od sada nabavite odmah ulaznice za svoj omiljeni događaj a plaćajte ih na rate!
Komercijalna banka, Kombank Arena i Eventim omogućavaju od sada svojim klijentima i posetiocima jednostavniju kupovinu ulaznica na rate, bez kamate, za događaje koje organizuje Arena Beograd, uz kreditne kartice Komercijalne banke.
Za kupovinu do 6.000 rsd omogućena je kupovina na tri jednake mesečne rate, dok je kupovina preko 6.000 rsd moguća na šest jednakih mesečnih rata.
Prvi događaj za koji će biti obezbeđena kupovina ulaznica na rate biće koncert kvarteta IL DIVO, koji će se održati 24. septembra u Kombank Areni.
Ulaznice kreditnim karticama na više mesečnih rata bez kamate, mogu da se nabave na sledećim prodajnim mestima CS Eventima: blagajna Kombank Arene, Ušće „Shopping“ centar, Dom omladine i Bilet centar Beograd.
Ulaznice za koncert IL DIVA mogu da se kupe po cenama od 3500, 3900, 4500, 5500, 5900, 7900 i 9900 dinara, na svim prodajnim mestima CS Eventima, kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs
Ulaznice na rate mogu da se kupe i za „Royal Horse Gala Show“, koji će gostovati 25. i 26.10. u Kombank Areni!
Od danas nema razloga da propustite svoje omiljene zvezde! Uživajte u Kombank Areni, mestu dobre zabave, plaćajući karte na rate!

Povezana vest:  Sven Vath otvorio Lovefest sa više od 25 hiljada ljudi