hladno pivo 1b photo by Vojan Koceic

HLADNO PIVO PREDSTAVLJA (GENIJALNI) OMOT, DATUM IZLASKA ALBUMA I EKSKLUZIVNU KONCERTNU PROMOCIJU NOVOG ALBUMA!

Godinu dana Hladno pivo je zatvaralo vrata studija na području propalog industrijskog kompleksa Katran i snimalo svoj novi album…
…posao je završen, album je snimljen, poslat na štampanje i sve je spremno za otvaranje vrata albumu „Dani zatvorenih vrata“!

HP naslovna

Novi album će se u prodavnicama naći od 20. aprila, i to isključivo u Laguna i Delfi knjižarama, dok će se tri dana kasnije, 23.04. u klubu Apolo u Pančevu održati ekskluzivna koncertna promocija albuma u organizaciji Lampsahde Media i Doma omladine Pančevo. S obzirom na kapacitet kluba, u prodaju će biti pušten ograničen broj karata, po ceni od 600 dinara u pretprodaji i 800 na dan koncerta.

Povezana vest:  Novi album rariteta Boba Dilana izlazi 26. avgusta

Ovim putem Hladno pivo ponosno predstavlja naslovnu stranu omota albuma uz izjavu koju prenosimo u celini:

Dragi naši fanovi i prijatelji, imamo lepu vest! Kamion s našim novim CD-om je krenuo iz Češke! U Zagreb stiže 18.4. a u ostatak sveta i svemira 20.4. Za nestrpljive gradimo poligon gde će se album moći naručiti ranije, a sa sobom će doneti dašak nas na vaša kućna vrata. Čim zakucamo poslednji ekser na www.hladnopivo.hr, javljamo!

Povezana vest:  Joksimović spektakularnom novom pesmom otvara superfinale X Factora!

Što se samog albuma tiče, zvaće se „DANI ZATVORENIH VRATA“, na njemu će biti 15 novih pesama, iliti 51 minut muzike za skakanje i plakanje. Sadržaće devedesetidevet posto gitara, bubnja, basa i glasa. Onaj jedan posto čine gosti, od kojih bismo izdvojili Tomfu iz Kawasaki3p, koji nas je pošteno izvređao na jednoj pesmi, te Goluba iz Goblina koji nam je svoj deonicu otpevao iz ormanu u Adis Abebi (Etiopija).
Ovaj put bismo još jednom pomenuli i naše producente, Juru i Pavlu, koji su napravili odličan posao jer se sve dobro čuje, pa čak i ono što nismo hteli da čujete.
Hvala svima.

Povezana vest:  Majkl Džekson proglašen ikonom MTV video nagrada

Naša mlada firma Gajba Records je naš nežni mladi cvet i preporučeno mu je zalivanje kupovinom originalnih primeraka albuma, kako se ne bi osušio do novog cvetanja.

Voli vas Hladno pivo i cijela Uprava Gajba Rec, što su zapravo isti, divni ljudi.